Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας μίλησαν στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και την Ελένη Βουλγαράκη για τη σχέση τους, το Survivor All Star αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Ο νικητής του Survivor, Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως δεν έχει δεχτεί ακόμη πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor All Star κάτι όπως λέει είναι «τιμητικό» να σου συμβεί.

«Επειδή η εμπειρία μου με το Survivor είναι πρόσφατη, πρέπει να ζυγίσω πολλά πράγματα για να ξαναπάρω μέρος» δήλωσε. Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ερωτώμενη για το ενδεχόμενο αυτό είπε πως δεν μπορεί να του απαγορέψει τίποτα, αν και «δεν τρελαίνεται» στην ιδέα καθώς έχει περάσει μικρό χρονικό διάστημα από το περσινό παιχνίδι.

Σχετικά με τον ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου στο παιχνίδι, ο Στάθης Σχίζας ανέφερε πως θα προτιμούσε να τον δει ως παίκτη και όχι ως παρουσιαστή, όπως ακούγεται.

«Ο Γιώργος Λιανός υπερκαλύπτει το κομμάτι της παρουσίασης» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την κόρη του είπε πως δεν της έχει μιλήσει ακόμη για το ενδεχόμενο να φύγει ξανά. «Δεν θέλω να την αναστατώσω μέχρι να υπάρχει κάτι χειροπιαστό» εξήγησε.

«Εάν φύγει ο Στάθης θα αφήσει πίσω του συντρίμμια» κατέληξε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook