Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα καθώς και το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ διέγραψε μέλος του γιατί φέρεται να είχε επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας Blindchat με τη 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, διεγράφη από το κόμμα ένα μέλος του, που φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με την 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε το κορίτσι.

«Για να μην υπάρχει καμία σκιά, τον έχουμε θέσει εκτός κόμματος, δεν είχαμε κανένα επίσημο στοιχείο από την έρευνα. Υπήρχαν κάποιες πληροφορίες, που τις διερευνήσαμε. Είναι ήδη εκτός κόμματος. Για εμάς δεν υπάρχουν τέτοια διλήμματα».

«Η υπόθεση πρέπει να καθαρίσει» πρόσθεσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα πληροφορίες πρόκειται για έναν 39χρονο, χαμηλόβαθμο περιφερειακό στέλεχος, μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη νότια Ρόδο. Μόλις περιέπεσαν στην αντίληψη της Χ. Τρικούπη οι σχετικές φήμες ότι ο εν λόγω άνδρας συνομιλούσε μέσω blindchat με την 12χρονη, ο γραμματέας του κόμματος Α. Σπυρόπουλος επικοινώνησε με την τοπική οργάνωση στο νησί. Έγινε μια πρώτη έρευνα και τοπικά στελέχη μίλησαν μαζί του. Ο 39χρονος παραδέχθηκε ότι συνομίλησε με την 12χρονη χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο (συνάντηση ή επαφή μαζί της) και πως δεν έχει κληθεί από τις αρχές να καταθέσει. Του ανακοινώθηκε ότι τίθεται εκτός κόμματος και ο ίδιος έδειξε να κατανοεί τη διαγραφή του που έγινε «για λόγους ηθικής τάξης» όπως σημειώνουν στη Χ. Τρικούπη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook