Σε ένα διαμέρισμα της οικογένειας του σε πολυκατοικία στην Αυλώνα της Αλβανίας συνελήφθη τα μεσάνυχτα ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου.

Οι Έλληνες αστυνομικοί παρέλαβαν τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου από τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε ενημερώσει ότι ο 45χρονος D.S. βρίσκεται στην Αλβανία και είχε ζητήσει τη συνεργασία της γειτονικής χώρας. Ύστερα από τρεις επικοινωνίες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Αλβανό ομόλογό του, τελικά, οι αλβανικές αρχές συνέλαβαν  τον βιαστή με το τατουάζ.

Με χειροπέδες στα χέρια ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου πέρασε στα χέρια των ελληνικών Αρχών και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο .

Bίντεο –ντοκουμέντο από τη σύλληψη του βιαστή του Παλαιού Φάληρου στην Αλβανία

Η επιχείρηση της αλβανικής αστυνομίας για τη σύλληψη του 45χρονου  βιαστή του Παλαιού Φαλήρου που κατηγορείται για το βιασμό μιας 34χρονης γυναίκας και μια απόπειρα βιασμού, ξεκίνησε στις 12.30 τα μεσάνυχτα και η παράδοση του στην ελληνική αστυνομία έγινε λίγες ώρες μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο σπίτι που κρυβόταν βρέθηκαν ξηρά τροφή, κονσέρβες, τσίπουρο και ουίσκι.

Βίντεο της ιστοσελίδας Top Channel Albania δείχνει την επιχείρηση σύλληψης του 45χρονου στην Αυλώνα της Αλβανίας μέσα στη νύχτα.

Δείτε εδώ το χρονικό της σύλληψης 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook