Όλα όσα εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τον σύζυγο της, την εγκυμοσύνη της και την επαγγελματική της πορεία.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δύο μήνες πριν της γέννηση του πρώτου της παιδιού με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο συνάντησε την Ελένη.

«Βέβαια έκανα τα λάθη μου», είπε με διάθεση κριτικής η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και συνέχισε: «Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…».

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στην αρχή της κουβέντας με τη Ελένη η Κωνσταντίνα θυμήθηκε την πρώτη εμφάνισή ως μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης περίπου πριν από 10 χρόνια.

Για την εγκυμοσύνη της ανέφερε: «Τώρα έχω κάποιες δυσκολίες, όχι στην αρχή. Το έμαθα όταν είχαν σταματήσει τα γυρίσματα της εκπομπής, την δεύτερη η μέρα του ρεπό μου. Θέλαμε να αποκτήσουμε παιδί, αλλά λόγω μίας επέμβασης γυναικολογικής φύσης δεν επιτρεπόταν να μείνω έγκυος».

Την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης την ανακοίνωσε η Κωνσταντίνα στους γονείς της και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στους γονείς του.

Για την επέμβαση που είχε κάνει ανέφερε ότι δεν έχασε μία μέρα από την δουλειά της.

«Ήταν ένα καινούργιο φορμάτ γιατί η εκπομπή δεν είχε παρουσιαστή και μάλιστα γυναίκα, ήταν δύσκολα καθώς έπρεπε να ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα, αλλά ήταν πολύ ωραία και θα το ξαναέκανα», ανέφερε για την εκπομπή «Κάτι ξαναψήνεται».

Για τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ανέφερε ότι «ήταν η καραντίνα το πρώτο εξάμηνο και ήμασταν συνέχεια μαζί» και ο σύζυγός της το περιγράφει σαν να ήταν μία διετία, σημείωσε με χιούμορ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ενώ ανέφερε ότι έχουν πολλά κοινά σημεία και ξεκαθάρισε για την γνωριμία τους: «Ο Βασίλης πήγαινε σε ένα στούντιο γυμναστικής πριν δέκα χρόνια, το οποίο πήγαινα κι εγώ. Από εκεί τον ξέρω, ήμασταν κοινωνικά γνωστοί».

Σχετικά με την επίμαχη γνωριμία που τους έφερε πιο κοντά περιέγραψε στην Ελένη:

«Πήγα μία μέρα σε ένα μαγαζί στην Βουλιαγμένη που πηγαίνω συνέχεια και δεν ήξερα ότι είναι δικό του και τον πέτυχα μία μέρα που έφευγα από το μαγαζί και μου λέει ο Βασίλης πότε θα παίξουμε τένις. Και μία άλλη μέρα έχω πάει σε ένα από τα μαγαζιά του και στέλνει έναν άνθρωπο να μου κεράσει κάτι και λέω κι εγώ ”έλα μία μέρα να μας πεις κι εσύ ένα καλησπέρα”. Μου απάντησε ότι δεν μπορεί και μου πρότεινε να βγούμε την επόμενη μέρα».

Σε ερώτηση τι την έκανε να νιώσει τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ότι είναι ο άνθρωπός της απάντησε: «Ο Βασίλης έχει και τις ίδιες ηθικές αξίες με εμένα. Είναι ένας άνθρωπος από οικογένεια, και είναι δεμένη οικογένεια, είναι σταθερός και έχει λόγο».

Τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή της είχε εμπιστοσύνη ο σύζυγός της κι έτσι έχουν μιλήσει για όλα στην ζωή της.

Για την όμορφη φάση που βρίσκεται αυτή την στιγμή ανέφερε ότι έκανε παράλληλα και τον απολογισμό της, βλέποντας παλαιότερες εκπομπές της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook