Ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη την 21χρονη άτυχη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη ι ο οδηγός που έχει ταυτοποιηθεί, είναι Έλληνας και αναζητείται στη Θεσσαλονίκη. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν είναι μεγάλης ηλικίας.

Μία ακόμα παράσυρση πεζού σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το τροχαίο με εγκατάλειψη έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης, στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της πόλης.

Το ΙΧ που εμπλέκεται, παρέσυρε νεαρή γυναίκα, 21 ετών, καθώς εκείνη προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, στο ύψος της Καμάρας. Ο οδηγός την εγκατέλειψε βαριά τραυματισμένη στο οδόστρωμα και έκτοτε αναζητείται.
Η 21χρονη φοιτήτρια Κτηνιατρικής, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή. Σύμφωνα με όσα αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, έβαλε όπισθεν και την «πάτησε». Στη συνέχεια έκανε αναστροφή και κατευθύνθηκε προς την οδό Ιασωνίδου.

Η 21χρονη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και βρίσκεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.
Νωρίτερα εντοπίστηκε το όχημα του στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, πεσμένο σε πλαγιά, δίχως να φέρει τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook