Εντατικοί είναι οι οικονομικοί έλεγχοι στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου για τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας και τουλάχιστον 15 συνεργατών τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τους οικονομικούς ελέγχους, στην Κιβωτό του Κόσμου, φαίνεται ότι σε κοινό τραπεζικό λογαριασμό ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα είχαν 130.000 ευρώ, όπως αποκαλύπτει το LiveNews του MEGA.

Σημειώνεται πως τα χρήματα αυτά βρίσκονται σε προσωπικό λογαριασμό και όχι σε κάποιον που αφορά την «Κιβωτό του Κόσμου». Μάλιστα, χθες ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως η πρεσβυτέρα τρεις ημέρες πριν επισκέφτηκε υποκατάστημα κεντρικής τράπεζας της Αθήνας και άδειασε το περιεχόμενο θυρίδας που ήταν στο όνομά της και του πατέρα Αντωνίου.

Υπενθυμίζεται πως από χθες έχουν ξεκινήσει και οι οικονομικοί έλεγχοι στις δομές της μη κυβερνητικής οργάνωσης στη Χίο, την Καλαμάτα, την Πωγωνιανή και την Κόνιτσα.

Εκτός από τους κρυφούς λογαριασμούς και τις θυρίδες, εντύπωση προκαλεί και η μεγάλη ακίνητη περιουσία τόσο της Οργάνωσης όσο και του πρώην ΔΣ (Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορταζ).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook