Ξυλοδαρμοί, εγκλεισμός σε σκοτεινό δωμάτιο και βαριές δουλειές, είναι μερικές από τις κακοποιητικές συμπεριφορές που καταγγέλλει ένας πατέρας ότι ζούσε ο 9χρονος γιός του στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Μορφή χιονοστιβάδας φαίνεται πως έχουν πάρει οι καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «οι Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ.

Πατέρας καταγγέλλει κακοποιητικές συμπεριφορές στον 9χρονο γιο του, ο οποίος τώρα φιλοξενείται στη δομή της Καλαμάτας ενώ τα δύο προηγούμενα έτη φιλοξενούνταν στη δομή της Άνοιξης.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, σε μία πρόσφατη επίσκεψή του στον 9 χρονο γιο του, ο μικρός του αποκάλυψε ότι ζει σε μία κόλαση.

Το παιδί ανέφερε ότι ερχόταν αντιμέτωπο με πολλές συνέπειες εάν δεν συμμορφωνόταν με αυτό που θέλουν οι παιδαγωγοί. Ο 9χρονος κατήγγειλε επίσης ότι τον έβαζαν σε σκοτεινά δωμάτια, τον έβαζαν να πλένει και αν δεν το έκανε σωστά θα είχε πολύ μεγάλη «συνέπεια».

Μάλιστα, ανέφερε και ξυλοδαρμό από παιδαγωγό, τόσο στη δομή της Άνοιξης όσο και στη δομή της Καλαμάτας.
Ο πατέρας είπε ότι κατήγγειλε το γεγονός του ξυλοδαρμού του παιδιού στην αστυνομία πριν 9 μήνες και από τότε δεν έχει πάρει καμία απάντηση.

Ξυλοδαρμό του παιδιού από τον παιδαγωγό του κατήγγειλε και η θεία του 9χρονου αγοριού, που το επισκέφθηκε τον πέρσι τον Ιανουάριο και το παιδί ξέσπασε σε κλάματα και της είπε «θεία πάρε με από εδώ μέσα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook