Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τις οικονομικές δραστηριότητες του πατέρα Αντωνίου και της Κιβωτού του Κόσμου.

Οι αποκαλύψεις για τις οικονομικές δραστηριότητες του πατέρα Αντώνιου παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας και φαίνεται να μην τελειώνουν.

Ήδη σήμερα δόθηκε εντολή από την Αρχή για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος) για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας για τον πατέρα Αντώνιο στο πλαίσιο της γενικευμένης έρευνας για τα οικονομικά δεδομένα στη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» στην εκπομπή Live News αποκαλύπτεται ότι : «Υπάρχει θυρίδα στο όνομα της μητέρας του πατέρα Αντώνιου, χωρίς να είναι γνωστό ακόμα από πότε υπάρχει αυτή η θυρίδα. Η θυρίδα αυτή σύμφωνα με πληροφορίες θα μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών».

Σχετικά με μηνύσεις που έχουν γίνει σε βάρος την πρεσβυτέρας για ξυλοδαρμό, η πορεία των μηνύσεων είναι: Η πρώτη μήνυση έγινε στις 30 Απριλίου 2022 στο Α.Τ. Ομονοίας για ξυλοδαρμό και την διαχειρίστηκε το Α.Τ. Αγίας Παρασκευής που είναι και αρμόδιο, αλλά η υπόθεση «πάγωσε» στην Εισαγγελία Αθηνών.

Η δεύτερη μήνυση έγινε στις 15 Μαΐου του 2022 πάλι στο Α.Τ. Ομόνοιας, την διαχειρίστηκε το Α.Τ. Αγίας Παρασκευής που είναι αρμόδιο και έμεινε η υπόθεση και πάλι στην Εισαγγελία Αθηνών όπως και η πρώτη μήνυση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook