Ουδεμία ανάληψη έκανε από τον λογαριασμό μισθοδοσίας του ο πατέρας Αντώνιος την τελευταία οκταετία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Όπως προέκυψε και σύμφωνα με πληροφορίες, ο λογαριασμός αυτός του πατέρα Αντώνιου έμεινε ανέπαφος αφού δεν παρατηρήθηκαν εκροές από αυτόν, ενώ σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, στον συγκεκριμένο λογαριασμό εντοπίστηκαν συνολικά 120.000 ευρώ στο χρονικό αυτό διάστημα. σύμφωνα με το Live News στο Mega .

«Ζαλίζουν» τα νούμερα
Εν τω μεταξύ, τα πρώτα στοιχεία από τις έρευνες δείχνουν καταθέσεις ύψους 12,5 εκατομμυρίων ευρώ στους λογαριασμούς της «Κιβωτού του Κόσμου», ενώ διαπιστώθηκε πως η ΜΚΟ έχει στην κατοχή της κοντά στα 200 ακίνητα.

Παράλληλα, στους πέντε προσωπικούς και κοινούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, που δεσμεύτηκαν, υπάρχουν καταθέσεις πάνω από 250.000 ευρώ, με τις Αρχές να αναζητούν αν δικαιολογούνται αυτά τα ποσά από τις δραστηριότητές τους και αν έχουν δηλωθεί.

«Είχαν μπερδέψει το ταμείο της Κιβωτού με την τσέπη τους», σχολίασε ο φοροτεχνικός και οικονομολόγος Δημήτρης Τσαγκάρης για τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή.

Μετά τον έλεγχο του οικονομικού Εισαγγελέα και της ΑΑΔΕ θα φανεί η αλήθεια εκτιμά ο οικονομολόγος.

Για να αγοράσει ένα ακίνητο η δομή θα πρέπει να το αποφασίσει το Δ.Σ. της ΜΚΟ και θέτει το ερώτημα ο κ. Τσαγκάρης υπάρχει ΔΣ μέσα σε αυτό τον Οργανισμό και τόνισε ότι φυσικά αυτές οι κινήσεις θα πρέπει να είχαν δηλωθεί φορολογικά.

Οι ποινές που μπορούν να προκληθούν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα πάνω από συγκεκριμένα ποσά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook