Ο Τάσος Λέκκας φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και μίλησε για τα δύσκολα χρόνια μετά το χωρισμό των γονιών του.

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 30/11 ο Τάσος Λέκκας και συγκίνησε τους παρουσιαστές ότν μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε όταν ακόμη σπούδαζε και δεν δούλευε .

«Δεν μπορούσα να δουλέψω γιατί δεν προλάβαινα. Η σχολή στο εθνικό ήταν 12 ώρες τη μέρα μόνο το ακαδημαϊκό πρόγραμμα και άλλες τρεις, τέσσερις να κάνουμε πρόβες με τους συμφοιτητές μου. Έπαιρνε τότε η μητέρα μου το επίδομα οπότε το μοιραζόμασταν και επίσης τότε συγκατοικούσα οπότε το νοίκι έβγαινε χαμηλό. Έπαιρνα βοήθεια και από κάποιους φίλους, στους οποίους το χρωστάω. Ζούσαμε με δυσκολία αλλά εγώ ήμουν προσηλωμένος στο όνειρό μου», είπε αρχικά ο Τάσος Λέκκας.

Και συνέχισε: «Μας έδιναν κάποια ρούχα που δεν έκαναν στον κολλητό μου, οι γείτονες θα έδιναν κάποιο φαΐ γιατί εμείς δυσκολευόμασταν. Παρόλα αυτά δεν είχαμε μιζέρια. Μου έλεγε ας πούμε “έχουμε τόσα, να πάρουμε πολύ φαΐ ή λίγο φαΐ και ένα βιβλίο;”. Έκανε ό,τι μπορούσε».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε τι έκανε με τα πρώτα του λεφτά στο θέατρο, λέγοντας: «Με τα πρώτα μου λεφτά πήγα να φάω για πρώτη φορά σε εστιατόριο και πήρα ένα δώρο για την Τζώρτζια. Τα χάρηκα πολύ τα πρώτα μου λεφτά, ήταν πρωτόγνωρο. Όσα χρόνια ήμουν στο θέατρο δεν ήταν εύκολα, ειδικά για έναν νέο ηθοποιοί» είπε ο ηθοποιός και ξανάφερε δάκρυα στους παρουσιαστές.

«Έμενα χρόνια στο Μεταξουργείο και είχε διάφορα προβλήματα. Πλέον με τα λεφτά που έβγαλα, μετακόμισα, έδωσα αρκετά ενοίκια μπροστά ώστε να χαμηλώσει λίγο η τιμή, μπορώ να μείνω μόνος μου χωρίς να συγκατοικώ, να στέλνω στη μητέρα μου χρήματα και πλέον δεν έχω το άγχος του να μετρήσω τα 2 ευρώ», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook