Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τους ισχυρισμούς ότι η εκπομπή της, «Mega Καλημέρα» αντιγράφει το «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπως είχε υπαινιχθεί ο Νίκος Μουτσινάς

Έτσι σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη έστειλε ένα μήνυμα , φανερά ενοχλημένη στο Νίκο Μουτσινά, επισημαίνοντας κάνει αντίστοιχες εκπομπές από το 2008.

«Επειδή δεν έχω καμία απολύτως ενοχή και δεν έχω τη φωλιά μου λερωμένη, υπάρχει κόσμος ο οποίος λέει ότι η εκπομπή μας αντιγράφει άλλη πρωινή εκπομπή πρωινή, αντίστοιχη, ανταγωνιστική. Τα φιλιά μου στη Σταματίνα. Αλλά ειλικρινά, αυτοί οι άνθρωποι, που υποτίθεται ότι κάνουν και τηλεόραση, έχουν ξεχάσει ότι έκανα κι εγώ αντίστοιχη εκπομπή τουλάχιστον 8 χρόνια, από το 2008;», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Αλλά υποτίθεται ότι αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν τηλεόραση, έχουν ξεχάσει ότι κι εγώ έκανα την αντίστοιχη εκπομπή για τουλάχιστον 8 χρόνια από το 2008; Ξεχνάνε κάποιοι εδώ μέσα ποιοι είναι οι δημιουργοί κάποιων κόνσεπτ. Κι εγώ στενοχωριέμαι και το έχω πει στον κ. Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος εμπνεύστηκε αυτές τις εκπομπές σε αυτήν τη ζώνη. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τηλεόραση και ξεχνούν ότι αυτές τις εκπομπές τις ξεκίνησε πρώτος ο Σταμάτης Μαλέλης. Γιατί κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται σε αυτή την τηλεόραση και σε αυτή την εκπομπή και στις υπόλοιπες εκπομπές».

«Παίξτε τώρα το τραγούδι του Happy Day» συμπλήρωσε με χιούμορ ο Κώστας Τσουρός…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook