Από τα επεισόδια έχει κλείσει η περιφερειακή Αιγάλεω , ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά στη Δυτική Αττική.

Νέα επεισόδια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη, ξέσπασαν πριν από λίγο από Ρομά στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περί τις 20:30 το βράδυ  πυροβόλησαν κατά αστυνομικών στον Ασπρόπυργο. Το περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Διυλιστηρίων και τα πυρά προήλθαν πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο.

Ομάδα νεαρών Ρομά έχουν βάλει φωτιές σε κάδους και λάστιχα, στους δρόμους του Σχιστού Κορυδαλλού καθώς διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι νεαροί έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους σκουπιδιών στην οδό Δερβενακίων.

Σε εκτροπές της κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Αιγάλεω και το Σχιστό Κορυδαλλού έχει προχωρήσει η Τροχαία. Κλειστή είναι, ειδικότερα, η περιφερειακή Αιγάλεω από τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ μέχρι τα διυλιστήρια, και στα δυο ρεύματα, άλλα και η οδός Δερβενακίων στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Λόγω των μέτρων της τροχαίας η Αττική Οδός ενημερώνει πως τελευταία έξοδος προς Σκαραμαγκά είναι η Λεωφόρος ΝΑΤΟ.

 
Και στον Ασπρόπυργο

Επίσης, στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά, με τους πυροσβέστες να μην μπορούν να παρέμβουν γιατί δέχονται βροχή από πέτρες.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ

Με εντατικό ρυθμό η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εξαρθρώσει εστίες παραβατικότητας στη Δυτική Αττική. Επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές έχουν γίνει μέχρι στιγμής κατά την εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση της ΓΑΔΑ που πραγματοποιείται από το πρωί σε Ζεφύρι, Μενίδι, Άνω Λιόσια και Νεόκτιστα Ασπροπύργου, με αφορμή τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν χθες και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και οι επτά συλλήψεις αφορούν κατοχή ναρκωτικών, τη στιγμή που έγιναν και 25 κατ’ οίκον έρευνες, ενώ η επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook