Ο παππούς του 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό στο κεφάλι, είπε ότι ο νεαρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

«Εάν δεν δικαστεί ο αστυνομικός, θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας» συνεχίζουν να δηλώνουν οι συγγενείς του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από αστυνομικό της ομάδας  ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Δεκατιανοί» και τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη ο παππούς του 16χρονου Ρομά δήλωσε:

«Εάν δεν δικαστεί ο αστυνομικός, θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. Περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να δικαστεί αυτός ο άνθρωπος. Δεν έχουμε κακία με τους άλλους αστυνομικούς. Ένας έκανε τη ζημιά και αυτός θα την πληρώσει. Ο άνθρωπος που αφαιρεί μία ζωή ενός 16χρονου παιδιού, να αφεθεί ελεύθερος;».

Επισήμανε, επίσης, ότι 16χρονος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια βελτίωση.
Νωρίτερα, ο πατέρας του 16χρονου μιλώντας στο Mega προσπάθησε να ρίξει τους τόνους μετά τις δηλώσεις των προηγούμενων ημερών λέγοντας: «Ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια και τα παιδιά του, δεν μου φταίνε σε τίποτα τα παιδιά του. Αλλά θέλω να δικαστεί ο αστυνομικός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook