«Ρητά και κατηγορηματικά δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς από το Κατάρ» , δηλώνει η Εύα Καϊλή μέσω το δικηγόρου της στην Ελλάδα

Μέσα από τις φυλακές των Βρυξελλών η Εύα Καϊλή , δήλωσε αθώα, μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου Καϊλή σχετικά με τις κατηγορίες για εμπλοκή της στο σκάνδαλου διαφθοράς και χρηματισμού από το Κατάρ που έχει συγκλονίσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Open και στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος»τόνισε ότι η Εύα Καϊλή δηλώνει αθώα και επέμεινε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που της προσάπτονται.

«Η θέση της είναι ότι είναι αθώα. Δεν έχει καμία σχέση -ρητά και κατηγορηματικά -με χρηματισμούς από το Κατάρ, αυτή είναι η θέση της. Δεν έχω εικόνα αν βρέθηκαν χρήματα ή πόσα βρέθηκαν. Το μόνο που μπορώ να σας πω, γιατί μίλησα με την αδελφή της είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κούνια για το παιδάκι, όπου βρέθηκαν κρυμμένα τα χρήματα. Αυτό σας το διαψεύδω ρητά, γιατί μου το είπε και η αδελφή της η κ. Μαγδαλένα Καϊλή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον πατέρα της Εύα Καϊλή, Αλέξανδρο Καϊλή διευκρίνισε ότι δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι από τις βελγικές αρχές κι ότι «είναι ελεύθερος, αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα», αλλά «όταν ένας πατέρας βλέπει το παιδί του σε τόσο δύσκολη θέση μένει δίπλα του».

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Καϊλή να ίδρυσε περίπου πριν από ένα μήνα εταιρεία real estate από κοινού με τον σύντροφο της Φραντσέσκο Τζιόρτζι με έδρα το Κολωνάκι, ο κος Δημητρακόπουλος τόνισε ότι πρόκειται για «ΙΚΕ, η οποία έχει συσταθεί εδώ και ένα μήνα με εταιρικό κεφάλαιο 1000 ευρώ και δεν έχει λειτουργήσει ακόμα».

Ο δικηγόρος της ευρωβουλευτού αποκάλυψε, ακόμα, ότι καταθέσει αύριο προσφυγή κατά της δέσμευσης των λογαριασμών της  αδελφής της Μανταλένας και του πατέρα  Αλέξανδρου Καϊλή. «Η αρχή για το ξέπλυμα καλώς έκαν, γιατί όταν ακούει ότι υπάρχει μια κατηγορία στις Βρυξέλλες είναι υποχρεωμένη να πάρει κάποια μέτρα. Έτσι, λοιπόν, δέσμευσε τους λογαριασμούς της αδελφής και του πατέρα της κας Καιλή. Αυτοί οι λογαριασμοί όμως είναι λογαριασμοί που κατατίθενται οι μισθοί. Δεν έχουν καμία σχέση με καμία εμπορική δραστηριότητα, που δεν υπάρχει στην οικογένεια Καϊλή. Γι’ αυτό θα καταθέσουμε αύριο προσφυγή κατά της δεσμεύσεως και πιστεύουμε ότι θα ευδοκιμήσει» είπε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook