«Βγαίνει συνέχεια και με λέει δεινόσαυρο θέλοντας να πει ότι είμαι πάρα πολύ μεγάλος για να κάνω τηλεόραση», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά.

«Βγαίνει συνέχεια και με λέει δεινόσαυρο θέλοντας να πει ότι είμαι πάρα πολύ μεγάλος για να κάνω τηλεόραση», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά.
Ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει το τελευταίο καιρό τον Γιώργο Λιάγκα και αντίστροφα μέσα από τις εκπομπές τους.
Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι» απάντησε και πάλι σε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», αναφορικά με τον γιο του και όσα του εξηγεί για την επικαιρότητα.

«Τώρα εδώ δεν ξέρω τι να πω… Τι ηλικία έχει ο γιος του; 11. Δεν είμαι και γονιός, οπότε δε μπορώ να πω και πολλά. Υπάρχουν θεματολογίες, δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλα αυτά το παιδάκι. Μπορεί να του μιλήσει για τους δεινόσαυρους» είπε ο Νίκος Μουτσινάς στις 14 Δεκεμβρίου.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα
Προσέξτε, να δείτε. Επειδή ο Μουτσινάς είναι κωμωδός και σε έναν κωμωδό συνηθίζεται να τα συγχωρούμε όλα και ό,τι κι αν λέει να το θεωρούμε χιούμορ. Ο καθένας το παίρνει όπως θέλει. Εδώ υπάρχουν δύο ειδών τρόποι να απαντήσεις.

Ο ένας είναι ο χιουμοριστικός. Βλέπω ότι βγαίνει συνέχεια και με λέει δεινόσαυρο θέλοντας να πει ότι είμαι πάρα πολύ μεγάλος για να κάνω τηλεόραση. Δεν είμαι. Πίστεψε με, είμαι πολύ πολύ μικρός σε σχέση με άλλους που κάνουν τηλεόραση. Αν δεν με έχει βαρεθεί ο ίδιος, δεν τον υποχρεώνει κανένας να με βλέπει. Θέλω να του πω, δε, ότι ο δεινόσαυρος απαντώντας και γω ως κωμωδός με χιούμορ είναι ίσως το πιο εμπορικό ζώο που έχει περάσει ποτέ από τον πλανήτη. Δεν υπάρχει πιο εμπορικό ζώο από τον δεινόσαυρο. Είναι το ζώο που έχει προκαλέσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον πλανήτη και ακόμα και μετά την εξαφάνιση του είναι το ζώο που φέρνει τα περισσότερα λεφτά και το πιο εμπορικό ζώο σε ταινίες του Χόλιγουντ. Άρα καλό είναι να είμαστε δεινόσαυροι, να μας αγαπάνε και να μας θέλουν τόσο ακόμα και μετά τον θάνατο μας και την εξαφάνιση μας. Δεν είναι κακό λοιπόν να είσαι δεινόσαυρος, μπορεί να είναι και καλό.

Αν ο Νίκος που δεν είναι πατέρας -του εύχομαι άμα θέλει να γίνει, δεν ξέρω αν θέλει ο άνθρωπος και δεν ξέρω τι θέλει να κάνει στη ζωή του, είναι δικαίωμα του- επειδή έχει αγωνίες για το τι συζητάω εγώ με τα παιδιά μου, πού τα πάω και αν συζητάω για δεινοσαύρους, να τον καθησυχάσω σήμερα και να του πω ότι πραγματικά όταν είχα πάει πρόσφατα με τα παιδιά μου στο Λονδίνο πήγαμε σε μια εξαιρετική έκθεση με δεινόσαυρους των Universal Studios. Φοβεροί, οι δεινόσαυροι ήταν σαν να είναι ζωντανοί. Περάσαμε πάρα πολύ καλά με τα παιδιά μου, Νίκο, εξαιρετικά! Μην έχεις άγχος, μιλάμε και για δεινοσαύρους με τα παιδιά μου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια γενική τοποθέτηση, η οποία όμως είχε σαφές υπονοούμενο και αποδέκτη. «Γενικά όμως θέλω να πω και το εξής επειδή κάποια στιγμή μπερδευόμαστε οι άνθρωποι στην πορεία μας. Θέλω να πω το εξής και δεν το λέω για τον Μουτσινά αλλά γενικά, σαν Λιάγκας έτσι μου ήρθε: Είναι άλλο πράγμα το χιούμορ και η σάτιρα και άλλο η κακία και το κόμπλεξ» υπογράμμισε ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook