H καλλονή από τη Σλοβακία, που ζούσε μια χλιδάτη ζωή αλλά δεν πλήρωνε σε ξενοδοχεία και εστιατόρια στέλνει μέσα από τις φυλακές, τις ...ευχές της για τα Χριστούγεννα στον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά, που έπεσε θύμα της.

Μοντέλο, δικηγόρος και μάνατζερ επιδείξεων μόδας δηλώνει μέσα από το κελί της  στις φυλακές Κορυδαλλού η 36χρονη Μαρία Γκελετίκοβα από την Σλοβακία, σε βάρος της οποίας εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Η παράνομη δράση της μαζί με ένα κουβάρι καταγγελιών για απάτες στην Ελλάδα με όχημα την εντυπωσιακή της εμφάνιση, έγιναν γνωστά μετά τη μήνυση οδηγού ταξί της Ναυπάκτου επειδή δεν τον πλήρωσε για διαδρομή αξίας 200 ευρώ.

«Ο χώρος της μόδας με έφερε σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους οι οποίοι έγιναν πραγματικά φίλοι μου, όπως ο αρχηγός του κοινοβουλίου της χώρας μου. Το 2019 ξεκίνησα να εργάζομαι στο National Lottery Company και αργότερα σε ένα από τα πιο ισχυρά γραφεία ποινικού δικαίου της Μπρατισλάβα», λέει η ίδια.

Η 36χρονη βρέθηκε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021, συνδέθηκε με εύπορο Βρετανό επιχειρηματία. Όταν χώρισαν ξεκίνησε να φεύγει από πολυτελή ξενοδοχεία στα οποία διέμενε χωρίς να πληρώνει, εμφανίζοντας ψευδή παραστατικά μεταφοράς χρημάτων.

Οι μηνύσεις έκτοτε για διάφορα φέσια που άφηνε, έπεφταν «βροχή».

«Σκοπεύει να αποζημιώσει τους ανθρώπους αυτούς που είναι μικροποσά σε σχέση με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει στην Σλοβακία, είναι της τάξεως των 500, 700, 1.000 ευρώ», λέει ο δικηγόρος της στο MEGA.

Μιλάει μέσα από το κελί
Η 36χρονη δε δίστασε να στείλει μήνυμα μέσα από τις φυλακές και στον γνωστό μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά ο οποίος έχει καταγγείλει πως δεν του έδωσε ποτέ 880 ευρώ που του όφειλε, όταν νοίκιασε το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι μέσω airbnb. Είχε προθυμοποιηθεί ωστόσο να τον κεράσει ποτό πριν γίνει καπνός.

«Μέσα από την καρδιά μου, του εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ελπίζω μόλις τελειώσει η περιπέτειά μου να καταφέρουμε να ξαναπιούμε ένα ποτό».

«Έχει ζήσει πραγματικά μια μυθιστορηματική ζωή και θα έλεγα με πολλές αντιφάσεις Νομίζω ότι σε πολλές περιπτώσεις υπήρξε ή άτυχη ή ότι βρέθηκε τη λάθος στιγμή στη λάθος θέση», λέει ο δικηγόρος της.

Η 36χρονη έχει δικαστικές εκκρεμότητες και στην Σλοβακία για μια εταιρία που είχε ιδρύσει η ίδια διευκολύνοντας χορήγηση δανείων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook