«Αισθάνομαι ντροπή που είμαστε στο ίδιο κόμμα με την Εύα Καϊλή, σε θέματα διαφθοράς είμαι κάθετος», είπε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Νίκο Συρίγο.

Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA βάζει στη… ζυγαριά τους μέχρι τώρα χαμένους και κερδισμένους της τηλεοπτικής σεζόν και «κατακεραυνώνει» την Εύα Καϊλή.

«Είναι σαφέστατο ότι το MEGA είναι ο κερδισμένος μέχρι τώρα της χρονιάς. Ο χαμένος έως τώρα της τηλεοπτικής σεζόν είναι ο Σκάι, που θα αναγκαστεί να κάνει αλλαγές. Για τον Σκάι η χρονιά αυτή είναι καταραμένη, ό,τι και να κάνει δεν του βγαίνει».

Αναφορικά με το δίδυμο του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου και στην νέα τηλεοπτική συνεργασία τους για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αντέννα σημείωσε: «Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου είναι καλό δίδυμο, το οποίο όμως δεν είναι πρώτο κι αυτό είναι σημαντικό για τον Γιώργο Παπαδάκη. Νομίζω ότι στοιχίζει στον Γιώργο Παπαδάκη ότι δεν είναι πρώτος».

Για την αποχώρηση της Ντόρα Κουτροκόη από το κανάλι του Σκάι ανέφερε ο κος Μαλέλης ότι το να ειδοποιείς μία παρουσιάστρια λέγοντάς της, την Πέμπτη φεύγεις και αύριο είναι η τελευταία σου μέρα, δεν είναι το πιο ωραίο, μάλιστα χαρακτήρισε τον τρόπο που επικοινώνησε το κανάλι του Φαλήρου την αποχώρηση της παρουσιάστριας ως «άστοχος».

Σχετικά με την πρωινή ζώνη ανέφερε ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA: «Υπάρχουν τα πρωινά που κάνουν lifestyle και ασχολούνται αμιγώς με την ψυχαγωγία και τα πιο ”φρέσκα” που ασχολούνται με τα επίκαιρα κοινωνικά θέματα».

«Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σαν τηλεοπτικό δίδυμο ήταν πολύ καλό, τώρα ο Λιάγκας είναι πολύ καλός και μόνος του» και είπε στη συνέχεια συγκεκριμένα για τον Γιώργο Λιάγκα: «Ο Γιώργος δεν ήθελε να κάνει μόνο ψυχαγωγία. Αυτή την περίοδο αυτό που κυριαρχεί είναι το κοινωνικό, όσες εκπομπές ασχολούνται με αυτό πάνε καλά, οι άλλες που δουλεύουν μόνο με την ψυχαγωγία δεν πάνε».

Ο Σταμάτης Μαλέλης αποκάλυψε και για την επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα και τι συζήτησαν: «Όταν ο Γιώργος Λιάγκας έφυγε από την ενημέρωση και πήγε στην ψυχαγωγία με ρώτησε. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει καταφέρει να επιστρέψει στην ενημέρωση, πολλοί όταν φεύγουν και πάνε στην ψυχαγωγία δεν μπορούν να επιστρέψουν».

Αναφορικά με τον τηλεοπτικό «κιτρινισμό» ο Σταμάτης Μαλέλης ανέφερε ότι κάποτε το πάθος μπορούσε να οδηγήσει στα όρια της υπερβολής, τώρα η «κιτρινίλα» τον ενοχλεί πολύ.

«Η Δανάη Μπάρκα αποτελεί απόδειξη ότι η τηλεόραση θέλει νέα παιδιά», τόνισε και προέτρεψε από την νέα σεζόν ότι θα πρέπει να βγουν πιο πολύ μπροστά νέα παιδιά.

Στο πλαίσιο της συζήτησης των νέων τηλεοπτικών προσώπων ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε και για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Αφού θέλει να είναι στην τηλεόραση, ας προσπαθήσει, ας μιλήσει όμως με ειδικούς για το τι πρέπει να κάνει».

Για τον Νίκο Μουτσινά εκτίμησε ο κος. Μαλέλης ότι του αρέσει στην απογευματινή ζώνη, όπως είναι και για την Ζήνα Κουτσελίνη παραδέχθηκε ότι είναι εξαιρετική και κάνει πολύ καλή δουλειά τονίζοντας ότι «δεν χωράει αμφιβολία».

«Η είδηση της 12χρονης με συγκλόνισε, στις συσκέψεις δεν μπορούσα να ακούω, ένιωθα ότι καταρρέω και κάποια στιγμή τους έλεγα δεν θέλω να μου λέτε άλλα», σημείωσε.

Ο Σταμάτης Μαλέλης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Συρίγο μίλησε και για την Εύα Καϊλή: «Πολλοί στην περίπτωση της Εύας Καϊλή αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ένα νέο κορίτσι που τα έχει όλα, χρήματα, θέση, νιάτα να τα κάνει όλα αυτά. Η Εύα Καϊλή είναι ένα παράδειγμα ματαιοδοξίας».

Και κατέληξε τονίζοντας ο Σταμάτης Μαλέλης: «Αισθάνομαι ντροπή που είμαστε στο ίδιο κόμμα με την Εύα Καϊλή, σε θέματα διαφθοράς είμαι κάθετος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook