Αιχμές ότι οι δικαστικές αρχές του Βελγίου αρνήθηκαν μέχρι τώρα στην Εύα Καιλή να δεί την κορούλα της ως μέσον πίεσης για να «μιλήσει» για το σκάνδαλο του Κατάρ άφησε ο συνήγορος της.

Παρόλα αυτά η Εύα Καϊλή τελικά θα δεί την 22 μηνών κόρη της αύριο ανήμερα των Φώτων, γεγονός που επιβεβαίωσε μιλώντας στον Alpha ο συνήγορος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η Εύα Καϊλή κρατείται στις φυλακές του Χάρεν, για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο του Κατάρ με τις αρχές , μέχρι χτες, να μην της επιτρέπουν να δει την κόρη της από την κράτησή της κι έπειτα, επικαλούμενες κώλυμα των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε αρχικά η εκπομπή του Ant1 «Το Πρωινό» , μετά από έναν μήνα η Εύα Καϊλή θα μπορέσει να δει το παιδί της σε επισκεπτήριο στη φυλακή, διάρκειας τριών ωρών. Τη μικρή θα συνοδεύσει ο παππούς της και πατέρας της Εύας.

Ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επιβεβαίωσε την είδηση μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», σημειώνοντας ότι, κατά τη γνώμη του, έπαιξε σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη αυτή η Διεθνής Αμνηστία και οι οργανώσεις στις Βρυξέλλες που αντέδρασαν για το ότι δεν της επιτρεπόταν να δει το παιδί της.

Κάνω μια σκέψη δικιά μου ότι η έλλειψη του παιδιού μπορεί να κάνει τον άλλο ευάλωτο να πει πράγματα που νομίζουν ότι ξέρει η κ.Καϊλή και δεν τα λέει. Ήταν μια μορφή πίεσης για μένα. Σας λέω όμως ρητά ότι αν η κ.Καϊλή είχε δωροδοκηθεί, θα ακολουθούσε τη γνώμη των δικηγόρων του Βελγίου, δηλαδή να αποδεχθεί την κατηγορία και να βγει έξω» σημείωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook