Αιχμές ότι οι δικαστικές αρχές του Βελγίου αρνήθηκαν μέχρι τώρα στην Εύα Καιλή να δεί την κορούλα της ως μέσον πίεσης για να «μιλήσει» για το σκάνδαλο του Κατάρ άφησε ο συνήγορος της.

Παρόλα αυτά η Εύα Καϊλή τελικά θα δεί την 22 μηνών κόρη της αύριο ανήμερα των Φώτων, γεγονός που επιβεβαίωσε μιλώντας στον Alpha ο συνήγορος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η Εύα Καϊλή κρατείται στις φυλακές του Χάρεν, για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο του Κατάρ με τις αρχές , μέχρι χτες, να μην της επιτρέπουν να δει την κόρη της από την κράτησή της κι έπειτα, επικαλούμενες κώλυμα των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε αρχικά η εκπομπή του Ant1 «Το Πρωινό» , μετά από έναν μήνα η Εύα Καϊλή θα μπορέσει να δει το παιδί της σε επισκεπτήριο στη φυλακή, διάρκειας τριών ωρών. Τη μικρή θα συνοδεύσει ο παππούς της και πατέρας της Εύας.

Ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επιβεβαίωσε την είδηση μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», σημειώνοντας ότι, κατά τη γνώμη του, έπαιξε σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη αυτή η Διεθνής Αμνηστία και οι οργανώσεις στις Βρυξέλλες που αντέδρασαν για το ότι δεν της επιτρεπόταν να δει το παιδί της.

Κάνω μια σκέψη δικιά μου ότι η έλλειψη του παιδιού μπορεί να κάνει τον άλλο ευάλωτο να πει πράγματα που νομίζουν ότι ξέρει η κ.Καϊλή και δεν τα λέει. Ήταν μια μορφή πίεσης για μένα. Σας λέω όμως ρητά ότι αν η κ.Καϊλή είχε δωροδοκηθεί, θα ακολουθούσε τη γνώμη των δικηγόρων του Βελγίου, δηλαδή να αποδεχθεί την κατηγορία και να βγει έξω» σημείωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις