O 22χρονος βούτηξε στη θάλασσα στο Θεολόγο για να πιάσει τον Σταυρό αλλά δεν υπολόγισε ότι ήταν ρηχά και τραυματίστηκε.

Τραυματισμένος ανασύρθηκε από την θάλασσα του Θεολόγου Μαλεσίνας ένας 22χρονος που βούτηξε για να πιάσει τον Σταυρό.
Ο νεαρός άνδρας που έπεσε στη Θάλασσα για να πιάσει τον Σταυρό στο Θεολόγο στην περιοχή Μαλεσίνα στη Φθιώτιδα είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Όταν ο ιερέας πέταξε τον Σταυρό για να αγιάσει τα νερά ο νεαρός έπεσε στη θάλασσα. Δεν υπολόγισε όμως ότι ήταν πολύ ρηχά και πέφτοντας τραυματίστηκε στο κεφάλι και στα χέρια.

Ο 22χρονος ανασύρθηκε από το νερό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στην συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από το tvstar ο νεαρός έπεσε στη θάλασσα με βουτιά, χωρίς να υπολογίσει πως ήταν ιδιαίτερα ρηχά.

Μετά την βουτιά σηκώθηκε, φίλησε τον Σταυρό, στην συνέχεια όμως ζαλίστηκε και έπεσε στο νερό.
Με την βοήθεια άλλων πολιτών, ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Αταλάντης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας, αφού είχε χτυπήσει στο κεφάλι και τα χέρια.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα χρειαστεί εγχείρηση και στα δύο του χέρια, ενώ οι γιατροί θα τον υποβάλλουν και σε περαιτέρω εξετάσεις.

Καθυστέρησε το ασθενοφόρο
Σύμφωνα με τις περιγραφές των κατοίκων στο Θεολόγο το όχημα του ΕΚΑΒ καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από τα Καμένα Βούρλα.
Τελικά το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο, έστω και με καθυστέρηση και μετέφερε τον νεαρό άνδρα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα. Έτσι κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου τελικά μεταφέρθηκε ο 22χρονος.

Πηγή: tvstar.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook