Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο του MEGA καταγράφει την αγωνιώδη και δραματική διάσωση 85χρονης από φλεγόμενο διαμέρισμα στην Ελευσίνα από Ειδικούς Φρουρούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Ειδικοί Φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ Ελευσίνας σπάνε την πόρτα και καταφέρνουν να μπουν σε ένα σπίτι της περιοχής που έχει μετατραπεί σε θάλαμο αέριων από τους καπνούς, λόγω πυρκαγιάς.

Η άμεση επέμβαση τους θα σώσει την 85χρονη ιδιοκτήτρια, της οποίας η ζωή κρεμόταν από μια κλωστή.

Καρέ καρέ η δραματική διάσωση
Επτά λεπτά μετα τις 12 τα μεσάνυχτα από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δίνεται σήμα ότι σε σπίτι στην περιοχής της Ελευσίνας έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά και μέσα σε αυτό βρίσκεται εγκλωβισμένη η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ανεβαίνουν στις μηχανές τους και με μεγάλη ταχύτητα κατευθύνονται στο σημείο.
Σε ελάχιστο χρόνο οι αστυνομικοί καταφέρνουν και φτάνουν έξω από το σπίτι. Η 85χρονη όμως πάρα τις εκκλήσεις τους δεν ανταποκρίνεται. Ο χρόνος περνά γρηγορά και όλα είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Η ζωή της 85χρονης βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και οι Ειδικοί Φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ Ελευσίνας αποφασίζουν να σπάσουν την πόρτα.

Μέσα στους καπνούς οι αστυνομικοί εντοπίζουν την 85χρονη. Αμέσως την βγάζουν έξω από το σπίτι.

Η 85χρονη δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους αστυνομικούς, ενώ η φωτιά φαίνεται πως εκδηλώθηκε από ένα καντήλι που είχε ανάψει η ηλικιωμένη.

Στο σημείο της διάσωσης εκτός από τους Ειδικούς Φρουρούς της ομάδας ΔΙΑΣ Ελευσίνας, βρέθηκαν δυο περιπολικά της Άμεσης Δράσης ακόμη και της Τροχαίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις