"Δεν τα κάνω όλα για τα χρήματα, η εκπομπή δεν είχε την ταυτότητά μου", είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την εκπομπή που επρόκειτο να παροσιάσει στον ΑΝΤ1

Όμως τελικά δεν θα προχωρήσει η συνεργασία για την εκπομπή και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από το Instagram έκανε την αποκάλυψη για το «ναυάγιο» .

“Οι άνθρωποι είμαστε οι επιλογές μας. Και σήμερα 10 Φεβρουαρίου που είναι τα γενέθλιά μου, νομίζω έκανα τη σωστή. Άλλωστε η μη συναντίληψη για κάτι ουσιαστικό (όπως πχ το περιεχόμενο μιας τηλ. εκπομπής όπου εκτίθεσαι δημόσια) δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Η επιλογή μου είναι ή θετικότητα, η αισιοδοξία και η ηρεμία που έχει ο δρόμος της αυτογνωσίας όπου ούτως ή άλλως βαδίζω τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε λίγο φως μέσα από κει”, έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει ότι: “Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα, ούτε για την προβολή. Υπάρχει και κάτι που λέγεται ταυτότητα. Και αν αυτό το οποίο καλείσαι να κάνεις δεν έχει μέσα την ταυτότητά σου είναι πιο συνεπές προς τον εαυτό σου και προς το κοινό σου να το αποφύγεις. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας δίνω θετικότητα, την αισιόδοξη πλευρά της ζωής από τα υπόλοιπα πράγματα που κάνω”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook