Και για την ημέρα των ερωτευμένων ρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξη Τύπου και δεν δίστασε να απαντήσει...

«Πόσο καψούρης είστε κ. Μητσοτάκη» ρωτήθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Κοζάνη από τον εκπρόσωπο του περιφερειακού σταθμού της Πτολεμαΐδας «Ράδιο Καψούρα».

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να κρατήσει το πνεύμα της ημέρας και να ρωτήσει τον Πρωθυπουργό «αν είναι καψούρης». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σειρά του δεν κόμπιασε και απάντησε: «Επιτέλους μια ερώτηση που ταιριάζει στο κλίμα της ημέρας»

«Συνοδεύομαι από τη σύζυγο μου, την οποία κάλεσα σήμερα να έρθει, σε μια περιφέρεια που αγαπώ ιδιαίτερα και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Εύχομαι Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους. Θα πω κι εγώ κάτι κλισέ, οι ερωτευμένοι δεν γιορτάζουν μόνο μια ημέρα αλλιώς δεν θα υπήρχε ράδιο Καψούρα, θα κάνατε εκπομπή μια μέρα τον χρόνο» πρόσθεσε γελώντας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook