«Μπορείς να έχεις τους φίλους σου και να μην τους έχεις» είπε η Βίκυ Καγιά για τα unfollow στον Δημήτρη Σκουλό και στην Ζενεβιέβ Μαζαρί

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Καγιά που σχολίασε και τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για εκείνη: «Σε αυτή τη ζωή δε μπορούν όλοι να μας εκτιμούν… Εφόσον δεν έχουμε πειράξει κανέναν, ας πει ο καθένας ό,τι θέλει..

Αρχικά η Βίκυ Καγιά μίλησε για το συμβόλαιό της: «Έχουμε ακόμα μέχρι να λήξει το συμβόλαιο μου, δεν ξέρω γιατί αγχώνεστε μ΄αυτό το θέμα. Κατά το Πάσχα συζητάω με το κανάλι, η διάθεση μου είναι η καλύτερη, απλά υπάρχει και μια έξτρα διάθεση να πάω διακοπές».

«Χαίρομαι που συζητήθηκε από τους άλλους το unfollow στον Σκουλό και στην Ζενεβιέβ, γιατί από μένα δεν θα συζητηθεί. Δεν έγινε κάτι με το unfollow σε Σκουλό και Ζενεβιέβ. Μπορείς να έχεις τους φίλους σου και να μην τους έχεις», σχολίασε.

Η παρουσιάστρια σχολίασε και το «Μy style rocks»: «Είναι όπως ήταν πάντα. Γιατί δεν μπορεί να κρίνει στυλ ένας φωτογράφος, όπως ο Σκουλός; Βεβαίως και μπορεί. Σε αυτή τη ζωή δεν μπορούν όλοι να μας αγαπούν και να μας σέβονται. Εφόσον δεν έχουμε πειράξει κανέναν, άστους να λένε».

Για την περίπτωση να αναλάβει την πρωινή ζώνη του καναλιού στο οποίο βρίσκεται, απάντησε: «Άνθρωπο κουρασμένο δεν τον ρωτάς αν θα αναλάμβανε την πρωινή ζώνη. Μου ήρθε τούβλο στο κεφάλι. Να κάνουμε πρωινό με τον Γιώργο Καράβα να τσακωνόμαστε και εκεί;»

Σχετικά με τα τηλεοπτικά project στα οποία συμμετέχει ανέφερε: «Μια χαρά είναι η ίδια ομάδα στο GNTM. Ίσως χρειάζεται άλλη διαχείριση το κομμάτι των φωτογραφιών. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στο «Shopping star», κάνουμε ”ενεσούλες”».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook