Έναν ατέλειωτο Γολγοθά πόνου και οδύνης περνούν οι συγγενείς των αγνοούμενων στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Συγκλονίζουν τα λόγια ενός 28χρονου πολίτη, του οποίου ο αδελφός και ο πατέρας ήταν επιβάτες του μοιραίου τρένου και είναι μεταξύ των αγνοούμενων.

«Από χθες το πρωί μιλάω με την εταιρεία και προσπαθώ να βρω σε ποιο βαγόνι καθόταν ο πατέρας μου βάσει ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Μια απλή διαδικασία, μέσω τραπέζης τη βρίσκω εγώ, αν έχω δεδομένα. Για ποιο λόγο ήρθαν ο κ. Μητσοτάκης και ο υπουργός Υγείας; Κανείς δεν μας έχει ενημερώσει.

Κανείς δεν ξέρει πόσα άτομα ήταν μέσα στο τρένο», τόνισε νεαρός που έχασε πατέρα και αδελφό.

«Δεν ζει ο αδερφός μου, καθόταν στο πρώτο βαγόνι»
Σπαρακτικές είναι οι δηλώσεις της αδερφής ενός άλλου αγνοούμενου νεαρού, που βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας. Η ίδια έχει χάσει τις ελπίδες να βρει ζωντανό τον αδερφό της:

«Ήταν στο πρώτο βαγόνι, δεν είναι ζωντανός… Κάνω μία απλή ερώτηση: Πείτε μας τουλάχιστον πού καθόντουσαν οι δικοί μας άνθρωποι. Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να δώσουν μια απλή απάντηση με τους αριθμούς των θέσεων.
Τους είπα θέλετε να το κάνω εγώ τσάμπα; Περιμένουμε τέσσερις ώρες για να παραλάβουμε τους νεκρούς μας. Από τον αδερφό μου βέβαια δεν ξέρω τι θα παραλάβω… λιωμένο κρέας στα σίδερα… δεν ξέρω.

Αυτό που μας απάντησαν τώρα, είναι ότι επειδή χθες η μητέρα μου έδωσε δείγμα DNA, σε όσους έχει ζητηθεί δείγμα DNA, αφορά αποκλειστικά νεκρούς. Το αίμα των νεκρών θα τους πνίξει, όπως και η δική μας οργή», είπε ταραγμένη η γυναίκα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook