Έκκληση στους διασωθέντες να της δώσουν πληροφορίες για το παιδί της που ήταν μοιραίο τρένο στα Τέμπη κάνει η μητέρα 22χρονου αγνοούμενου

Ο γιό της Ντένις Ρούτση είχε κλείσει ηλεκτρονικά εισιτήριο στο 5ο βαγόνι και στη θέση 22 , είπε η απελπισμένη μάνα που μίλησε τελευταία φορά μαζί του λίγα λεπτά πριν από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Από εκεί και πέρα χάθηκαν τα ίχνη του, τόνισε η μητέρα του παιδιού, η οποία σημείωσε ότι ο γιος της δεν βρίσκεται ούτε στη λίστα των τραυματιών αλλά ούτε και στη λίστα των αγνοούμενων, ενώ δεν γνωρίζει αν την ώρα τη σύγκρουσης βρισκόταν στη θέση του ή αν είχε σηκωθεί να πάει στο 2ο βαγόνι που ήταν το κυλικείο.

Έκανε έκκληση προς τα παιδιά που βρίσκονταν στο τρένο και επέζησαν, να της δώσουν έστω μια πληροφορία για το αν είδαν το παιδί της.

Σημείωσε επίσης ότι η ίδια έχει δώσει DNA και περιμένει μήπως την ειδοποιήσουν από την ταυτοποίηση.

Δούλευε στη Θεσσαλονίκη και επέστρεφε από την Αθήνα όπου είχε μεταβεί για να δει τους φίλους και την κοπέλα του. Σε ένα μήνα είχε γενέθλια και γινόταν 23 ετών.

Ο πατέρας του Ντένις απελπισμένος τόνισε: “Ψάχνω το παιδί μου αλλά τίποτα. Είμαστε τρεις ημέρες άυπνοι χωρίς νέα. «Μπαμπά θα καθυστερήσω, θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο, μην έρθεις πιο νωρίς.» μου είπε. Κι ακόμη περιμένω τηλέφωνο του…”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook