Ανέβηκε ο αριθμός των σορών που ταυτοποιήθηκαν, μετά τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη , όπως αναφέρθηκε στη νέα ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Την ίδια στιγμή, έχουν ενημερωθεί 14 οικογένειες για τους αγαπημένους τους που έπεσαν θύματα της τραγωδίας.

Από τον Επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της ΕΛΑΣ και τους ειδικούς ψυχολόγους της Αστυνομίας έχουν ενημερωθεί ήδη 14 οικογένειες και η επώδυνη αυτή διαδικασία συνεχίζεται.
Στους 57 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί. Σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης, με τη μέθοδο της ανάλυσης DNA. 48 οι τραυματίες, μεταξύ αυτών 7 νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Στα εργαστήρια η διαδικασία ταυτοποίησης διεξάγεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και έχει διακοπεί οποιαδήποτε άλλη εργασία προκειμένου να διεκπεραιωθεί όλη η διαδικασία της ταυτοποίησης το ταχύτερο δυνατόν.
Επιπλέον η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμο Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου,  ανέφερε πως έχουν συγκεντρωθεί κάποια προσωπικά αντικείμενα των επιβατών που βρέθηκαν στο σημείο. Για την παραλαβή τους οι επιβάτες και οι συγγενείς των θυμάτων μπορούν να επισκέπτονται το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών και να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2495093510 – 14.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ,

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook