Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το video clip του τραγουδιού «What They Say» του Βίκτωρα Βερνίκου, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 67ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision,

Πρόκειται για μια φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική μπαλάντα, που έγραψε ο νεαρός καλλιτέχνης στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα.

Ο Βίκτωρας μας παροτρύνει να «ακούμε» κάθε μας συναίσθημα, όσο δύσκολο κι αν είναι, να το εκφράζουμε και να το μοιραζόμαστε γιατί είναι απελευθερωτικό, κι έτσι μαζί να διεκδικούμε ένα πιο φωτεινό αύριο.

Το video-clip του τραγουδιού ξεχωρίζει για τη σύγχρονη αισθητική του, με μοναδικό πρωταγωνιστή τον ερμηνευτή του σε σκηνοθεσία των Pickcodes.

Eurovision 2023: Ποιος είναι ο νεαρός Βίκτωρας Βερνίκος

Ο Βίκτωρας Βερνίκος ή Victor Vernicos γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ο νεότερος εκπρόσωπος της χώρας μας στον μουσικό διαγωνισμό.

Ο ταλαντούχος νέος είχε εκδηλώσει από πολύ νωρίς την αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι, καθώς ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις 4 ετών, μαθήματα φωνητικής στα οκτώ και μαθήματα κιθάρας στα δέκα του χρόνια.
Στα 11 του άρχισε να γράφει τα πρώτα δικά του τραγούδια, ενώ εδώ και δύο χρόνια επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα μουσικής τεχνολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook