«Η κοπέλα επέμενε επειδή εκείνος δεν την ήθελε» ισχυρίζεται ο συμπαίκτης του Μπόρις Κλέϊμαν, Ροντρίγκο Εσκοβάλ

Ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί βρίσκεται ο πρώην – τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για το βιασμό μιάς 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο σε μπάρ στο Κολωνάκι
Στο μεταξύ, το ισραηλινό μέσο sport5 έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες και βίντεο με τον τερματοφύλακα έξω από το ανακριτικό γραφείο

Ο τερματοφύλακας οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο μετά τις 10 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης και αναμένει να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις δύο μαρτύρων που πρότεινε πριν να ξεκινήσει ο ίδιος την απολογία του. Έτσι αυτήν την ώρα ενώπιον του Ανακριτή καταθέτει ο συμπαίκτης του με τον οποίο ήταν μαζί στο μπαρ όπου φέρεται να διαπράχθηκε ο βιασμός της Βελγίδας μαθήτριας, ενώ στον δικαστικό λειτουργό έχει καταθέσει και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας.

«Όλοι θα δείτε πως δεν έκανα τίποτα» φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο sport5 ο πρώην τερματοφύλακας λίγο πριν την έναρξη της εξέτασής του από τον ανακριτή.

Ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, που ήταν μαζί του στην παρέα εκείνο το βράδυ στο μπα΄ρ στο Κολωνάκι, ισχυρίζεται ότι : «Η κοπέλα είναι εκείνη που το έσπρωξε επειδή εκείνος δεν την ήθελε, της είπε πως είναι παντρεμένος με παιδιά και ήθελε να τον αφήσει ήσυχο. Ήταν μεθυσμένη και δεν ήθελε (να τον αφήσει) και φώναζε. Τότε ένας από τους φίλους της έβγαλε ένα μαχαίρι και πήγαν έξω. Δεν ψάχναμε μπελάδες. Ο Μπόρις δεν την άγγιξε, εκείνη τον άρπαξε από το χέρι κι εκείνος την απέφυγε».

Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή του συνηγόρου του ο κατηγορούμενος θα ζητήσει το βιντεοσκοπημένο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχει το μπαρ στο Κολωνάκι.

Η δίωκη που ασκήθηκε σε βάρος του Μπόρις Κλέϊμαν είναι σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό της 17χρονης αλλά και παράβαση του νόμου περί περί ναρκωτικών που βρέθηκαν πάνω του προς ιδίαν χρήση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook