Στην Τήνο θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Πάσχα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας στην Κέρκυρα.

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να χαλαρώσει από τους έντονους προεκλογικούς ρυθμούς.

Από την επόμενη Δευτέρα επιστρέφει φυσικά στο τρέξιμο μέχρι τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Την Τετάρτη του Πάσχα  ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιοδεύσει στην Κέρκυρα, ενώ το επόμενο Σάββατο 22 Απριλίου θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να ανακοινώσει στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών για τις 21 Μαΐου.

Περιοδείες Τσίπρα και παρουσίαση προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας έφυγε από την Κεφαλονιά και ταξιδεύει προς Κέρκυρα, όπου και θα περάσει οικογενειακά τις ημέρες του Πάσχα. Η επίσκεψή του στο νησί θα έχει έντονο προεκλογικό άρωμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει τη Δευτέρα και από την Τρίτη ξεκινά το βαρύ του πρόγραμμα, με περιοδείες στην περιφέρεια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μαζί με το γιο του θα περάσουν τις μέρες του Πάσχα στο χωριό του, στο Ψυχρό του Ηρακλείου της Κρήτης.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί στη Λαμία που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του και θα κάνει και ορισμένες επαφές στο νομό Φθιώτιδας στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης θα επισκεφθεί το εξοχικό του στην Αίγινα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook