Συνεχίζονται οι αναταράξεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Διχασμένοι και αμήχανοι εμφανίζονται οι συνάδελφοι του ηθοποιοί ενώ έκπληκτοι δηλώνουν φίλοι και γνωστοί του διατείνονται πως ουδέποτε είχαν αντιληφθεί κάτι παράξενο στον χαρακτήρα του, ενώ τονίζουν πως ο Αλέξης Γεωργούλης, απέφευγε πάντα τους καυγάδες.

Ο Κρις Βάλλας, ένας από τους «κολλητούς» του φίλους μίλησε στο Star και στην Άννα Σταματιάδου.

«Ο Αλέξης δεν είναι βίαιος, δεν είναι κακοποιητής. Πάντα σέβομαι την πλευρά του θύματος. Για να μαλώσεις με τον Αλέξη Γεωργούλη πρέπει να έχεις… μεταπτυχιακό. Δεν έχει με κανέναν έχθρα και ποτέ δεν είχε. Και με συντρόφους που είχε παλιά στο παρελθόν, έχει τις καλύτερες σχέσεις και όλοι τον αγαπάνε. Τώρα γιατί έμπλεξε σε αυτόν τον κυκεώνα δεν μπορώ να το ξέρω», ανέφερε για την υπόθεση.

Και πρόσθεσε: «Δεν ήξερε τίποτα απολύτως, χωρίς να θέλω να πω κάτι μεμπτό για την άλλη πλευρά. Η αλήθεια θα λάμψει, η δικαιοσύνη θα τα βρει για ποιον λόγο γίνανε όλα αυτά», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Star ο Κρις Βάλλας.

Από την πλευρά της Ελένης Χρονοπούλου ο θείος της σε επικοινωνία με το Star δηλώνει: «Ό,τι λέει η ίδια είναι ακριβές και αληθινό. Θέλει να προστατέψει την κοινωνία, τα άλλα κορίτσια και να καταδείξει ότι πίσω από αγγέλους, μπορεί να κρύβονται δαίμονες», ανέφερε ο θείος της καταγγέλλουσας.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook