Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στο χτύπημα στην σπονδυλική του στήλη, ενώ μίλησε στη συνέχεια για την απουσία του από την τηλεόραση.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» μετά από τρία χρόνια απουσίας από την τηλεόραση.

«Είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση. Βαριέμαι, μιλάνε όλοι! Δεν βλέπω τηλεόραση, γιατί δουλεύω πάρα πολύ. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για τη τηλεόραση και ούτε έχω σκοπό να καταθέσω κάποια πρόταση, με ξέρουν. Εάν με θέλανε θα με παίρνανε», δήλωσε.

Όπως είπε ο ίδιος, δουλεύει σαν… γάιδαρος στα περιοδικά και στα site, ενώ θεωρεί πως τα έχει κάνει όλα στην τηλεόραση. «Αλλά ποτέ μη λες ποτέ…», σχολίασε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδιά του: «Ο γιος μου μού μοιάζει. Βλέπω πως ήμουν μικρός, είναι βελτιωμένη έκδοσή μου. Στις κόρες μου δεν δίνω καμία συμβουλή, γιατί θα με γράψουν έτσι κι αλλιώς, όπως έκανα και εγώ στην ηλικία τους».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ιδιαίτερα αυστηρός σαν πατέρας όταν ξεπερνιούνται τα όρια, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να επαναλάβει τον ρόλο του κριτή, καθώς επί τρία χρόνια ήταν στην κριτική επιτροπή του Greek Idol.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook