Ανίτα Μπραντ: Σε πρόγραμμα γυμναστικής ένα μήνα μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου της (video)

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η Ανίτα Μπράντ και η χαρά της δεν περιγράφεται.
Η γνωστή make up arist και ο ταλαντούχος φωτογράφος, Χάρις Χριστόπουλος, θέλησαν να κρατήσουν μακριά από τα media την είδηση της εγκυμοσύνης από την αρχή, μέχρι και τον ερχομό του γιου τους, οπότε και το κοινοποίησαν.
Η Ανίτα Μπράντ έχει άλλο έναν γιό και με τον ερχομό του δεύτερου μωρού ο χρόνος της είναι περιορισμένος.
Ωστόσο το πρωί του Σαββάτου 6/5 η Ανίτα Μπράντ έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε γυμναστική και έκανε την πρωινή της προπόνηση, έχοντας μαζί της και τον νεογέννητο γιο της.
Η Ανίτα Μπραντ ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την βλέπουμε να κάνει διάδρομο ενώ έχει στο μάρσιπο τον μικρό της.
«Όταν το μωρό κοιμάται μόνο στην αγκαλιά σου δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να τον κρατάς ακόμα και στη γυμναστική», έγραψε η Ανίτα Μπραντ στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γ.Αυτιάς σε Κομισιόν: Στηρίξτε την κοινωνία και στη νέα Ευρωπαϊκή Οικονομία
- Πέθανε η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη μετά από μάχη με τον καρκίνο
- Πέτρος Φιλιππίδης: Απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού, πρότεινε ο εισαγγελέας – «Βιαστής για γέλια»
- Παύλος Ντε Γκρες: Οικογενειακές διακοπές στις Σπέτσες με τη Μαρί Σαντάλ και την Ολυμπία – Φωτογραφίες
- Η ανάρτηση Μητσοτάκη για τα γενέθλια της συζύγου – «Χρόνια πολλά αγάπη μου»
- Δήλωση – σοκ από Τσιτσιπά: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί
- Την αποφυλάκιση του Κασιδιάρη με περιοριστικούς όρους προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
- «Άγνωστη»: Η Ασπασία Πολυδώρου από το The Voice κυκλοφόρησε το νέο της single από την Spicy Music
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook