Δουδωνής: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα συμφωνήσει «ποτέ σε πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα» (video)
Έντονη πολιτική αντιπάθεση με σημείο αιχμής τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίας και τον άγνωστο Χ πρωθυπουργό .
«Ποτέ πρωθυπουργός Μητσοτάκης, ποτέ πρωθυπουργός Τσίπρας και ποτέ σύμπραξη με τον Γιάνη Βαρουφάκη», διαμήνυσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής.
Οξύνθηκαν τα πνεύματα στον τηλεοπτικό «αέρα» και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Καλημερά» με τον Γιώργο Αυτιά, όπου βρέθηκαν υποψήφιοι βουλευτής μεταξύ άλλων του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.
Μόλις δύο εβδομάδες πριν την Κυριακή 21 Μαΐου, την ημέρα των εκλογών 2023, τα οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανεβαίνουν ανάμεσα στα κόμματα, ενώ το ΠΑΣΟΚ με κάθε ευκαιρία διαμηνύει πως δεν πρόκειται να κάνει οποιαδήποτε συνεργασία με, ΣΥΡΙΖΑ ή ΜέΡΑ25 και κρατά σκληρή στάση στα όποια σενάργια συνεργασίας ακούγονται.
Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής αναφερόμενος στις μετεκλογικές συνεργασίες σχολίασε: «Έχω να πω τρία ποτέ: Εμείς ποτέ δεν θα συμπράξουμε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποτέ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και ποτέ δεν θα έχουμε κυβερνητικό εταίρο τον κ. Βαρουφάκη. Ποτέ δεν θα κάνουμε εμείς πρωθυπουργό σε συγκυβέρνηση τον κ. Μητσοτάκη, ποτέ τον κ. Τσίπρα και ποτέ δεν θα συμπράξουμε με τον Γιάνη Βαρουφάκη που μας πήγε σχεδόν στη δραχμή».
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σε παρατήρηση της παριστάμενης δημοσιογράφου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καν γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν έχει τη δραστική ουσία. Αν διαβάσετε το τελευταίο βιβλίο του Θανάση Λάλα με τις συνεντεύξεις του Ανδρέα Παπανδρέου θα διαπιστώσετε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ένας βαθύτατα μορφωμένος άνθρωπος με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην αντίθετη γνώμη».
Λίγο αργότερα, ο Νάσος Αθανασίου απευθυνόμενος σ τον κ. Δουδωνή λέγοντάς του «ποτέ μην λες ποτέ, το ποτέ κρατάει μέχρι τις 21 Μαΐου» ενώ ο ίδιος σχολιάζοντας έπειτα την συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου νωρίτερα στον ΣΚΑΪ. «Ποτέ δεν άκουσα τόσα ψέματα σε τόσο λίγο χρόνο», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολούθησε αρκετή ένταση με άπαντες να προσπαθούν να ακουστούν, ενώ ο Νάσος Αθανασίου θέλησε να ρωτήσει τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Σπύρο Καρανικόλα γιατί αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ με τον ίδιο να απαντά πως «έβλεπα πως το ΠΑΣΟΚ πηγαίνει προς το ΣΥΡΙΖΑ και δεν μου άρεσε, είμαι φανατικός αντί-ΣΥΡΙΖΑ».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ψυχωμένος Ολυμπιακός, νίκη-δήλωση με 10 παίκτες και τέλος στο αήττητο του Παναθηναϊκού!
- Ιωάννα Τούνη: Νέο βίντεο από το σαφάρι στην Κένυα – «Σαν να βλέπεις ντοκιμαντέρ, αλλά είσαι εκεί»
- Άρης – Βόλος 3-2: Αγχώθηκε στο φινάλε ο Άρης, αλλά πήρε τη νίκη απέναντι στον Βόλο
- Πασχάλης Τσαρούχας: Πάντα υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή και μάλιστα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μεγάλη ένταση
- Κηφισιά Tutu Deals – Παναιτωλικός 2-0: Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Λέτο στη Super League
- Ηρακλής – Λεβαδειακός 2-0: Καθάρισε μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Γηραιός στο Καυταντζόγλειο
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι η Ρωσία και η Ουκρανία συμφώνησαν σε ενεργειακή εκεχειρία
- Θεσσαλονίκη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του πατέρα της 20χρονης που πέθανε από χρήση MDMA – «Δεν υπάρχει αποχαιρετισμός για μια αγάπη που δε τελειώνει ποτέ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook