Στον ανακριτή Άρτας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε το μεσημέρι ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε στο αυτοκίνητο το 5,5 μηνών βρέφος του με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Ο 37χρονος πατέρας που είναι υπεύθυνος για τον μαρτυρικό θάνατο της 5,5 μηνών κορούλας του στην Άρτα χτες το μεσημέρι, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Σε βάρος του 37χρονου ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για θανατηφόρα έκθεση σε κίνδυνο του 5,5 μηνών βρέφους του που ξέχασε κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του protothema.gr άνδρες της αστυνομίας με βιαστικές κινήσεις τον βάζουν στο περιπολικό μετά την προσαγωή του στον εισαγγελέας. Ο ίδιος με σκυμμένο το κεφάλι μπήκε στο περιπολικό αποφεύγοντας τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Λαμπράκη, «πρόκειται για ένα φριχτό παιχνίδι της μοίρας. Χάθηκε ένα μωρό και μαζί χάθηκαν και άλλες δύο ψυχές του ίδιου (σ.σ. του 37χρονου πατέρα) και της μητέρας (σ.σ. του βρέφους)»

Ο συνήγορος του πατέρα που είπε ότι ο εντολέας του είναι καταρρακωμένος και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί.

Όπως είπε ο κ. Δημήτρης Λαμπράκης, το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του, είναι «να μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση». Μάλιστα ανέφερε ότι τόσο ο πατέρας όσο και η 27χρονη μητέρα επιχείρησαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους, μόλις συνειδητοποίησαν ότι το μωρό τους ήταν νεκρό.

Δείτε το μοιραίο αυτοκίνητο της τραγωδίας στην Άρτα (με το σκούρο χρώμα) που δημοσιεύει το newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook