Σε σοκ βρίσκονται οι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο και πέθανε.

Ο 37χρονος πατέρας απολογήθηκε στον ανακριτή σήμερα και περιέγραψε τα όσα τραγικά συνέβησαν με το 5,5 μηνών κοριτσάκι του που το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε στη δουλειά με αποτέλεσμα το μωρό να πεθάνει από ασφυξία και θερμοπληξία.

Ο πατέρας όση ώρα απολογείτο έκλαιγε, ενώ μόλις άκουσε την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, είπε στον δικηγόρο του: «Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος. Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου».

O Δημήτρης Λαμπράκης, δικηγόρος του πατέρα, μίλησε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση της Άρτας και για το πώς είναι οι γονείς του μωρού μετά τον χαμό του.

Σε νέες δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης στο Mega και απαντώντας o ίδιος σε ερώτηση σχετικά με την οργή των συγγενών της 27χρονης ο Δημήτρης Λαμπράκης δήλωσε ότι αν η μητέρα «είχε στα πρώτα λεπτά μπροστά της τον πατέρα θα τον σκότωνε. Μετά όμως επικρατεί η αγάπη».

«Η αγάπη των δύο γονιών θα ξεπεράσει το θάνατο του παιδιού. Το παιδί δεν κοιμήθηκε το βράδυ γιατί είχε κολικούς και έμειναν όλο το βράδυ ξύπνιοι. Υπήρχε και το άγχος της εργασίας. Ήταν μία δύσκολη μέρα για αυτόν. Η γυναίκα πριν λίγο μέρες είχε ένα τροχαίο ατύχημα μαζί με το παιδί, και δεν ήθελε να οδηγεί», είπε ειδικότερα ο δικηγόρος.

«Έτσι, έβαλαν το παιδί στο κάθισμα και ο πατέρας ανέλαβε να το πάει στο βρεφονηπιακό. Ο πατέρας σταμάτησε να πάρει έναν καφέ και εκείνη τη στιγμή μπλόκαρε το μυαλό του. Το παιδί μάλλον κοιμόταν και ο πατέρας αγνόησε εντελώς την παρουσία του. Ούτε που το σκέφτηκε. Στο τελείωμα της βάρδιας, πήγε η γυναίκα του να πάρει το παιδί και της είπαν πως δεν είναι εκεί. Αυτός της είπε με πως είναι στο βρεφονηπιακό. Τότε αντιλήφθηκε πως δεν το είχε αφήσει ποτέ. Πήρε το αμάξι του ΔΕΔΗΕ χωρίς να ρωτήσει,. Και έφτασαν στο σημείο. Πολύ άσχημη εικόνα, και δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό τους», πρόσθεσε.

«Τον εντολέα μου τον είδα χτες γιατί ήταν με μεγάλη φαρμακευτική αγωγή. Μία μητέρα ανεξάρτητα από πώς χάνει το παιδί της και από ποιον εάν τον είχε μπροστά της θα τον σκότωνε. Από την στιγμή που υπάρχει αγάπη μπορούν να είναι μαζί. Μακάρι ο θεός να τους δώσει και άλλα παιδιά» συμπλήρωσε.

“Η σκέψη και η καρδιά του ήταν δοσμένη στο μωρό» – Όσα είπε η γυναίκα που θα βάφτιζε το μωρό

Την αμέριστη στήριξή της προς το ζευγάρι εξέφρασε η κυρία Ελένη που έμελλε να βαφτίσει το 5,5 μηνών μωρό που έχασε άδικα τη ζωή του.

Την ίδια ώρα η 27χρονη μητέρα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου την παρακολουθούσαν στενά ψυχολόγοι και βρέθηκε αμέσως στο πλάι του συζύγου της, καθώς όπως έχει πει θέλει «να το περάσουν όλο αυτό μαζί».

Η γυναίκα και συνάδερφος του ζευγαριού που έμελλε να βαπτίσει το μωρό τους, μίλησε αποκλειστικά στο Live News εκφράζοντας την απέραντη θλίψη της αλλά και τη στήριξή της απέναντι στο ζευγάρι.

«Είμαστε σε σοκ, πρόκειται για έναν άνθρωπο που ζούσαμε καθημερινά, για εμένα είναι ένας πολύ αγαπητός συνάδερφος, υποδειγματικός πατέρας… όλοι αναρωτιώμαστε ‘γιατί σε αυτόν;’» είπε η κα Ελένη.

Μιλώντας για τους γονείς του αδικοχαμένου βρέφους ανέφερε πως οι δυο τους γνωρίστηκαν στη δουλειά.

«Ερωτεύτηκαν, ήρθε ο γάμος, ύστερα το παιδί και όλοι αναμέναμε τη συνέχεια, τη βάφτιση… ήμουν από αυτούς που ήθελαν πολύ να βαφτίσουν το παιδί, δυστυχώς όλα έμειναν στη σκέψη μας, στην καρδιά μας» δήλωσε συγκινημένη.
Στην ερώτηση για το πώς εκτιμά ότι θα είναι το μέλλον του ζευγαριού είπε: «Σε ό,τι αφορά τον πατέρα, επειδή τον γνωρίζω πολύ καλύτερα από τη μητέρα, ξέρω πως για εκείνον τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Είναι πολύ υπεύθυνος και τυπικός και θεωρώ πως δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτήν την αμέλεια».

Και συνέχισε: «Ακόμη αναρωτιέται πώς και γιατί έγινε και δηλώνει σίγουρος πως είχε πάει το μωρό στον βρεφονηπιακό».

Η κα Ελένη αναφερόμενη στη μητέρα του μωρού είπε πως κι εκείνη φυσικά θα ξεπεράσει το τραγικό γεγονός με δυσκολία.

«Ως συνάδερφοι και φίλοι θα ανοίξουμε την αγκαλιά μας και για τους δύο… ο λόγος που και εγώ στέκομαι αυτή τη στιγμή μπροστά στην κάμερα είναι για να μην πέσει το ανάθεμα σε αυτόν τον άνθρωπο, δεν του αξίζει, δεν του ταιριάζει…» τόνισε η κα Ελένη.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της υπογράμμισε για ακόμη μία φορά πως δεν θέλει κανείς να πιστέψει πως ο 37χρονος άντρας δεν ήταν καλός πατέρας.

«Η σκέψη και η καρδιά του ήταν δοσμένη σε αυτό το μωρό» κατέληξε η κα Ελένη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook