Επεισόδιο στην Κυψέλη με το ΜέΡΑ 25: Αρνήθηκαν να χαιρετίσουν τον Μητσοτάκη – «Να μας κοπεί το χέρι» – «Είστε υπόδειγμα ευγένειας” (εικόνες&video)
Περιοδεία στην Κυψέλη έκανε ο πρωθυπουργός σήμερα και πέρασε χαιρετώντας από τα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ του ΠΑΣΟΚ και του ΜέΡΑ 25.
Και ενώ χαιρέτισε δια χειραψίας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ , έχοντας κι ένα μικρό διάλογο , έκπληξη προκάλεσε η στάση των μελών του ΜέΡΑ 25, που αρνήθηκαν να δώσουν το χέρι τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο πρωθυπουργός χαιρετώντας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είπε αστειευόμενος «καλή επιτυχία δεν μπορώ να ευχηθώ, αλλά μπορώ να πω καλημέρα. Καλές εκλογές να έχουμε». Τότε ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε «πολιτικός πολιτισμός» με τον κ. Μητσοτάκη να λέει χαμογελώντας «έτσι πρέπει. Να είστε καλά γεια σας».
Συνέχισε χαιρετώντας ένα μέλος του ΠΑΣΟΚ αμέσως ως μετά βρέθηκε στο εκλογικό περίπτερο του ΜέΡΑ 25. Εκεί καλημέρισε τα μέλη του ΜέΡΑ 25 έτεινε το χέρι του να χαιρετήσει αλλά εκείνα , δύο γυναίκες για την ακρίβεια μία νεώτερη και μια μεγαλύτερη αρνήθηκαν. «Δεν χαιρετάτε» τους είπε, και μία από τις γυναίκες του απάντησε : «Να μας κοπεί το χέρι»

«Έτσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό», τους απάντησε ο πρωθυπουργός και αποχώρησε.
Τα περίπτερα του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός στη Κυψέλη: “Καλές εκλογές να έχουμε. Πολίτικος πολιτισμός” pic.twitter.com/50XbA4wrfu
— ΕΛΛΑΔΑ 24 (@ellada24) May 13, 2023
Ολες οι Ειδήσεις
- Χρήστος Μάστορας για Αντώνη Ρέμο μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών τους: Αυτή την υπέροχη χρονιά την είχα ανάγκη
- Οι ευχές της Χριστίνας Μπόμπα στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του – «Σ΄αγαπώ για πάντα»
- Happy Traveller στο Μπουένος Άιρες – Το Α’ Μέρος, το Σάββατο 2 Μαΐου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
- Βίκυ Καγιά: «Είναι ανεπίτρεπτο να διαβάζουν τα παιδιά μας ότι χωρίζουν οι γονείς τους» (βίντεο)
- Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Οι πρώτες εικόνες από τον εντυπωσιακό γάμο τους ( βίντεο)
- «Φως στο Τούνελ»: Η υπόθεση της Ολυμπίας Κηρύκου 30 χρόνια μετά την εξαφάνιση της – Παρασκευή 1η Μαίου στις 23:20
- Προφυλακίστηκε ο 89χρονος πιστολέρο για τις επιθέσεις σε ΕΦΚΑ και Κεραμεικό – Θέλει να αποζημιώσει με 2000 ευρώ καθένα από τα 5 θύματα που τραυμάτισε
- Survivor: Η αποχώρηση της Δήμητρας Λιάγγα και η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook