Περιοδεία στην Κυψέλη έκανε ο πρωθυπουργός σήμερα και πέρασε χαιρετώντας από τα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ του ΠΑΣΟΚ και του ΜέΡΑ 25.

Και ενώ χαιρέτισε δια χειραψίας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ , έχοντας κι ένα μικρό διάλογο , έκπληξη προκάλεσε η στάση των μελών του ΜέΡΑ 25, που αρνήθηκαν να δώσουν το χέρι τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός χαιρετώντας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είπε αστειευόμενος «καλή επιτυχία δεν μπορώ να ευχηθώ, αλλά μπορώ να πω καλημέρα. Καλές εκλογές να έχουμε». Τότε ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε «πολιτικός πολιτισμός» με τον κ. Μητσοτάκη να λέει χαμογελώντας «έτσι πρέπει. Να είστε καλά γεια σας».

Συνέχισε χαιρετώντας ένα μέλος του ΠΑΣΟΚ αμέσως ως μετά βρέθηκε στο εκλογικό περίπτερο του ΜέΡΑ 25. Εκεί καλημέρισε τα μέλη του ΜέΡΑ 25 έτεινε το χέρι του να χαιρετήσει αλλά εκείνα , δύο γυναίκες για την ακρίβεια μία νεώτερη και μια μεγαλύτερη αρνήθηκαν. «Δεν χαιρετάτε» τους είπε, και μία από τις γυναίκες του απάντησε : «Να μας κοπεί το χέρι»


«Έτσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό», τους απάντησε ο πρωθυπουργός και αποχώρησε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook