Παράθυρο άνοιξε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, για επαναφορά στο 20% των κρατήσεων για τον ΕΦΚΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος απαντώντας σε ερώτηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη αν σε περίπτωση επανεκλογής του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρουν τη συγκεκριμένη ρύθμιση, απάντησε μεταξύ άλλων ότι:«Είναι λογικό να συνδέεται με το εισόδημα η ασφαλιστική εισφορά» .

Σκέρτσος: Ο Κατρούγκαλος αποκάλυψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επαναφέρει το 20% κρατήσεις στους ελεύθερους επαγγελματίες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για άλλη μια κρυφή πτυχή της κυβέρνησης ειδικού σκοπού και σημειώνει ότι έχουν προειδοποιήσει για φοροεπιδρομή ώστε να βγει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του Άκη Σκέρτσου:

«Χθες το βράδυ αποκαλύφθηκε από τον κ. Κατρούγκαλο άλλη μια κρυφή πτυχή της κυβέρνησης ειδικού σκοπού και ολικής καταστροφής που μας προτείνει ο κ. Τσίπρας: η επαναφορά δηλαδή του νόμου Κατρούγκαλου σε ό,τι αφορά τον συντελεστή ασφαλιστικών κρατήσεων των ελεύθερων επαγγελματιών στο 20% του ετήσιου εισοδήματός τους. Έχουμε προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι το μη κοστολογημένο πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ δεν βγαίνει χωρίς νέα φοροεπιδρομή στα εισοδήματα ή νέα δάνεια, ελλείμματα, χρέος και τελικά νέα εποπτεία. Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τόσο αποκαλύπτεται ότι δεν έμαθαν τίποτα από την ήττα του 2019 και το μόνο που επιδιώκουν είναι η επιστροφή για να ολοκληρώσουν όσα δεν πρόλαβαν στην προηγούμενη θητεία τους. Την Κυριακή λέμε “ναι” στην πρόοδο και στην προκοπή όλων μας και “όχι” στη δεύτερη φορά στη συμφορά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook