Αντχάρα Πέρεζ Σάντσεζ: Το κορίτσι με σύνδρομο Άσπεργκερ, έχει IQ πάνω από τον Αϊνστάιν και ετοιμάζεται να κατακτήσει το διάστημα (video)

Η Αντχάρα Πέρεζ Σάντσεζ μοιάζει με πολλά κορίτσια της ηλικίας της αλλά η ιστορία της είναι πολύ διαφορετική.
Η Αντχάρα Πέρεζ Σάντσεζ στα 3 της διαγνώστηκε με σύνδρομο Άσπεργκερ. Δεν είχε φίλους γιατί οι συμμαθητές της την κορόιδευαν. Οι δάσκαλοι απορούσαν με την απροθυμία της να μετέχει στο μάθημα.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Αντχάρα να κλειστεί στον εαυτό της και έδειχνε αδιαφορία για τα μαθήματα ενώ αρνιόταν να πάει σχολείο.
Για να βοηθήσει την κόρη της με την κατάθλιψη, η μητέρα της Αντχάρα την πήγε σε έναν ψυχολόγο. Σύντομα, οι ειδικοί ανακάλυψαν πως ο δείκτης ευφυίας της ήταν πολύ υψηλός.
Συγκεκριμένα, είχε IQ 162, υψηλότερο και από τον Αϊνστάιν. Πρότειναν στους γονείς να στείλουν την Αντχάρα σε ένα ειδικό σχολείο και εκεί η εξέλιξή της ήταν αλματώδης.
Στα 5 της τέλειωσε το Δημοτικό, στα 6 το Γυμνάσιο και στα 8 πήρε το απολυτήριο Λυκείου. Η μικρή διάνοια έχει ήδη ένα πτυχίο Πανεπιστημίου και τώρα κάνει τοι μεταπτυχιακό της στη βιομηχανική μηχανική.
Η Αντχάρα ονειρεύεται να σπουδάσει Αστροφυσική στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Η μικρή εργάζεται 0πάνω στην ανάπτυξη ενός «έξυπνου βραχιολιού» για μικρά παιδιά με ειδικές ικανότητες.
Η Αντχάρα ονειρεύεται να δουλέψει στη NASA και να γίνει το πρώτο αυτιστικό άτομο που θα ταξιδέψει στο διάστημα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δήμητρα Βαμβακούση για την κόρη της: Πιο πολύ απ’ όλα με συγκινεί ότι έμαθε να κάνει τον σταυρό της (βίντεο)
- Φωτιά στην Ιεράπετρα: Μάχη με τις φλόγες – Καίγονται σπίτια – Εκκενώνονται οικισμοί και ξενοδοχεία (βίντεο)
- «Ζώα και συναισθήματα»: Το νέο αφιέρωμα του ERTFLIX – Από το Σάββατο 5 έως και Πέμπτη 17.07.2025
- Δημοσκόπηση Pulse: Στις 15 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μέρκελ: «Ο Σόιμπλε ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρώ, του τηλεφωνούσα ανά μία ώρα» – «Έβλεπα τον Τσίπρα και έλεγα «ο Θεός να φυλάει»
- Κλέλια Ανδριολάτου: Σε καλοκαιρινό mood ποζάρει κάπου εξωτικά με το μαγιό της
- Λαύριο: Είχε αποπειραθεί να βιάσει και μια άλλη γυναίκα ο Τούρκος που κακοποίησε σεξουαλικά 50χρονη σε παραλία (βίντεο)
- Big Brother: Οι νεροκουβαλητές και η κόντρα για το διπλό κρεβάτι απόψε – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook