Στην Κρήτη ψήφισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης

«Καλώ τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στους ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής” & σε αυτούς που έχουν στήσει παρακράτος κατά της δημοκρατίας», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, προσήλθε στις 10 η ώρα το πρωί της Κυριακής στο 1ο δημοτικό σχολείο Αρκαλοχωρίου Κρήτης, προκειμένου να ψηφίσει. Επισημαίνεται πως το σχολείο που επέλεξε να ψηφίσει ο κ. Ανδρουλάκης, συστεγάζεται σε κοντέινερ καθώς το κτίριο είχε καταστραφεί ολοσχερώς το 2021.

Μετά την ψηφοφορία δήλωσε: 
«Και τώρα ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε ελλην. με ελπίδα και αισιοδοξία να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που κάνουμε, και δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος. Που θα μειώσει τις ανισότητες, με δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, με ίσες ευκαιρίες για όλα τα ελληνόπουλα. Και βέβαια μία βιώσιμη ανάπτυξη που θα σέβεται τον άνθρωπο».

»Τους καλώ να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα, στη διχόνοια, να γυρίσουν την πλάτη σε όσους περιφρονούν τα πραγματικά προβλήματα, σε όσους τα κάνουν όλα για την εξουσία. Είναι ικανοί να γίνουν ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής και από την άλλη να στήσουν ένα παρακράτος εις βάρος της δημοκρατίας και του ελληνικού λαού. Σήμερα ήρθα εδώ στον τόπο καταγωγής μου να ασκήσω τα εκλογικά μου δικαιώματα, στο Αρκαλοχώρι για να υπογραμμίσω ποιο ήταν το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη. Ήταν ένα περίβλημα του χάους και του πλατειασμού και αυτό αποδεικνύεται από το ότι δυο χρόνια μετά τον του σεισμό οι πολίτες του Αρκαλοχωρίου συνεχίζουν να ζουν κάτω από δραματικές συνθήκες στα κοντέινερ».

»Γι΄αυτό ελληνικέ λαέ σου αξίζουν ακόμη περισσότερα και είμαστε εδώ στη νέα αυτή προσπάθεια να σου τα προσφέρουμε», ανέφερε στο μήνυμά του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook