Εκλογές – Χανιά: Από την εκκλησία στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσουν πήγαν η νύφη και ο γαμπρός (video)
Έκλεψε τις εντυπώσεις η νύφη και ο γαμπρός στο εκλογικό κέντρο της Νέας Κυδωνίας.
Ένα ακόμη ζευγάρι είχε προγραμματίσει τον γάμο του για την Κυριακή των εκλογών, πηγαίνοντας στο εκλογικό κέντρο λίγα λεπτά μετά το τέλος της τελετής, στα Χανιά.
Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, ο Μπάμπης και η Άννα ήταν ο γαμπρός και η νύφη που πήγαν να ψηφίσουν σήμερα Κυριακή (21.5.2023) στις εκλογές, μετά τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στα Χανιά.
«Αφού παντρευτήκαμε, δεν πάμε και να ψηφίσουμε τώρα;», ρωτάει η νύφη. «Και δεν πάμε;», απαντά ο γαμπρός…
Είναι το δεύτερο νιόπαντρο ζευγάρι που πήγε να ψηφίσει σήμερα μετά το ζευγάρι στις Σέρρες που πήγε να ψηφίσει μετά το γλέντι του γάμου του και μοίρασε και μπομπονιέρες.
Επίσης, ένας γαμπρός πήγε να ψηφίσει στην Πάτρα, πριν παντρευτεί την αγαπημένη του σήμερα.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
- Θανάσης Αυγερινός: Αποχωρεί με αιχμές από εκπρόσωπος του κόμματος Καρυστιανού – Καταγγέλλει «ύποπτους – φυτευτούς συμβουλάτορες» μέσα στο κόμμα
- Ο Τάσος Αρνιακός στο ACTION 24 – Η ανακοίνωση του σταθμού
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook