Ο γάμος του διαδόχου της Ιορδανίας Χουσεϊν και της Ραζούα Αλ Σάιφ θα γίνει την 1η Ιουνίου στο Αμμάν.

Λίγους μήνες μετά τον γάμο της κόρης της, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ετοιμάζεται να παντρέψει και τον γιο της, πρίγκιπα διάδοχο του θρόνου Χουσεΐν Μπιν Αμπντάλα.
Ο βασιλικός γάμος του Χουσεϊν και της αγαπημένης του Ραζούα Αλ Σάιφ (θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου στο Αμμάν με κάθε μεγαλοπρέπεια.
Χθες, η βασίλισσα Ράνια όπως επιτάσσει το έθιμο διοργάνωσε το παραδοσιακό πάρτι χέννας στο παλάτι Raghadan προς τιμή της μέλλουσας νύφης της, αποκλειστικά για γυναίκες, με πολύ, μεγαλοπρέπεια, λάμψη ανατολής, τραγούδι και χορό.
Μάλιστα, μοιράστηκε στιγμιότυπα από την εντυπωσιακή παραδοσιακή γιορτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Γιορτάζοντας την όμορφη Ραζούα μας».

Μία από φωτογραφίες δείχνει τη βασίλισσα και τη μέλλουσα νύφη να περπατούν χέρι-χέρι στη αίθουσα ενώ μία άλλη τη Ραζούα να σκουπίζει τα δάκρυά της καθώς η βασίλισσα Ράνια εκφωνεί έναν συγκινητικό λόγο.

Η πάντα καλοντυμένη βασίλισσα Ράνια φορούσε με μία γαλάζια δημιουργία με περίτεχνα κεντήματα ενώ η μέλλουσα νύφη έκανε μία ξεχωριστή εμφάνιση επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό παραδοσιακό φόρεμα και ένα μεταξωτό πέπλο με πολλούς συμβολισμούς.

Όπως αναφέρει η Vogue επτά ιορδανικά αστέρια κοσμούσαν το λευκό πέπλο της τα οποία συμβόλιζαν το επτάκτινο αστέρι που βρίσκεται στη σημαία της Ιορδανίας.

Επίσης το πέπλο περιλάμβανε περίτεχνα σχέδια από φοινικόδεντρα ως αναφορά στη Σαουδική Αραβία και στίχους κεντημένους με χρυσή κλωστή του Τυνήσιου ποιητή Αμπούλ-Κασέμ Ετσεμπί (Aboul-Qacem Echebbi).

Σύμφωνα με τη σχεδιάστρια για το πέπλο της νύφης χρειάστηκαν 760 ώρες να ολοκληρωθεί ενώ το φόρεμά της ήταν αποτέλεσμα 340 ωρών εργασίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook