Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των εκλογών, ενώ δήλωσε ενθουσιώδης υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τα αποτελέσματα των εκλογών, για την τηλεόραση αλλά και για τον έρωτα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνετρίβη. Συνετρίβη ο ελληνικός λαός, ξεγελάστηκε και έπαθε μία ομαδική παράκρουση. Δεν ψηφίστηκε η ΝΔ αλλά η πολιτική Μητσοτάκη και μίας παρέας ανθρώπων που εμένα με τρομάζει», είπε αρχικά.
«Σίγουρα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να γίνουν καλύτερα, κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι. ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα δεν υπάρχει. Ο Τσίπρας είναι εκεί. Ενδεχομένως επειδή αυτά που έρχονται είναι ‘’Αρμαγεδών’’, τον Τσίπρα τον φύλαξε ο θεός».

«Είμαι με τον Τσίπρα γιατί τον πιστεύω»
Αναφορικά με το γεγονός πως σε προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα φώναζε «Να τος ο πρωθυπουργός», ο Απόστολος Γκλέτσος είπε πως είναι με τον Τσίπρα και τον πιστεύει.

«Δεν είμαι κανένα παιδάκι που κάνω κάτι απερίσκεπτα. Είμαι με τον Τσίπρα γιατί τον πιστεύω. Τώρα τον πιστεύω ακόμα περισσότερο γιατί κατάλαβα ότι δεν είναι διαπλεκόμενος. Μπορεί η πτώση του να έχει αντίκτυπο και στις περιφερειακές εκλογές, θα θέσω όμως, υποψηφιότητα ό,τι και να γίνει».

«Στην τηλεόραση έκανα πολλούς φίλους αλλά ξεχωρίζω κάποιους»
Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε πως επειδή έχει τη δική του αυτοδιοικητική ταυτότητα, πιστεύει ότι ο κόσμος της Στερεάς Ελλάδας θα τον εμπιστευτεί στις περιφερειακές εκλογές ενώ αναφέρθηκε και στην τηλεόραση.
«Αν ο κόσμος στις περιφερειακές εκλογές δεν με ψηφίζει, θα συνεχίσω τη ζωή μου. Εγώ βοσκός και αγρότης γεννήθηκα και βοσκός θα πεθάνω. Τηλεόραση κάνω για βιοποριστικούς λόγους και επειδή είναι μία τέχνη που αγαπώ. Η Σοφία Αλιμπέρτη στον ρόλο της παρουσίασης είναι πολύ καλή, αν και ‘’γούσταρα’’ να παίξουμε μαζί γιατί είναι εξαιρετική ηθοποιός. Στην τηλεόραση έκανα πολλούς φίλους αλλά ξεχωρίζω κάποιους, δεν έχω ‘’χαλαστεί’’ ποτέ με κανέναν».

«Δεν θα έπαιζα με τον Κιμούλη»
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε όμως, και για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ο Λιγνάδης δεν υφίσταται πλέον, ούτε για το θέατρο, ούτε για την κοινωνία. Δεν θα έπαιζα με τον Κιμούλη. Δεν θέλω να ‘’βαραίνει’’ η ψυχή μου. Σε αυτήν την ηλικία, τη θέλω ήρεμη. Θα προτιμούσα να κάτσω σε μία γωνίτσα και να μην ασχοληθώ με τίποτα, παρά να εμπλακώ σε καταστάσεις για το ποιος έχει μεγαλύτερη αξία».

«Αν μου πρότειναν να συμμετάσχω σε κριτική επιτροπή θα το έκανα»
Μιλώντας για τους ρόλους του, είπε πως δεν υπήρχε κάποιος ρόλος που ονειρευόταν να υποδυθώ, αλλά συμμετοχές σε δουλειές που θα περνούσε τέλεια.

«Αυτό μου το πρόσφερε ο Σταμάτης Φασουλής. Ό,τι και να έκανε, κατάφερνε να έχουμε κόσμο και να ‘’λαδώνει το εντεράκι μας’’. Αν μου πρότειναν να συμμετάσχω σε κριτική επιτροπή θα το έκανα γιατί τα λεφτά είναι εύκολα, αν και δεν σκαμπάζω γρι. Χαίρομαι για την επιστροφή του ‘’Τμήματος Ηθών’’, ήταν η αγαπημένη μου σειρά. ΄’όταν είμασταν πιτσιρικάδες στα γυρίσματα κάναμε ό,τι βλακεία μπορείς να σκεφτείς που θα μπορούσε να τον εκθέσει, ποτέ δεν μας είπε κουβέντα ο Μανούσος Μανουσάκης. Αυτά που ακούμε στον χώρο μας για χειροδικίες, δεν υπήρξαν ποτέ σε δουλειές με τον Μανούσο. Με τα δικαιώματα που δίναμε στα γυρίσματα, δεν έλεγε κουβέντα, αν και θα έπρεπε να μνας είχε πετάξει στη θάλασσα».

«Το κεφάλαιο έρωτας έχει κλείσει για εμένα»
Αναφερόμενος στον έρωτα είπε χαρακτηριστικά:
«Ας ερωτευτεί και κανένας άλλος, τώρα είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε τα ‘’παπούτσια’’ μας. Το κεφάλαιο έρωτας έχει κλείσει για εμένα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook