Με την ψυχή τους το γλέντησαν στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη που έγινε χτες στην Αίγινα.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 ο Πάνος Μουζουράκης με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαριλού Κόζαρη, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Πανέμορφη και λαμπερή η νύφη έφτασε με ένα κάμπριο αντίκα αυτοκίνητο συνοδευόμενη από τον μπαμπά με τον υπέρκομψο Πάνο Μουζουράκη να την υποδέχεται με την καθιερωμένη ανθοδέσμη και ένα θερμό φιλί.

Το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι τον Αγίων Αποστόλων με τους κουμπάρους τους να είναι οι: Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρης Λιόσης, Αντώνης Βουρακης, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου΄
Δείτε το βίντεο από το γάμο και το πάρτι που παρουσίασε το OPEN

Αμέσως μετά το μυστήριο ο Πάνος Μουζουράκης με τη Μαριλού Κόζαρη καθώς και όλοι οι καλεσμένοι τους πήγαν στο κτήμα Σαλιαρέλη όπου πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πάρτι.

Οι καλεσμένοι ανήρτησαν στο  Instagram  στιγμιότυπα και βίντεο από τους νεόνυμφους και το πάρτι και το διάκοσμο στα τραπέζια.

Κωστής Μαραβέγιας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Έλενα Παπαρίζου είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού ξεπέρασαν τους 500, με πολλούς από αυτούς να προέρχονται από τον χώρο της υποκριτικής, της τηλεόρασης και γενικότερα, της ελληνικής σόου μπιζ.

Ο στενός φίλος του Πάνου Μουζουράκη, Πάνος Σουρούνης, δημοσίευσε μία φωτογραφία με το φιλί του ερωτευμένου ζευγαριού, αλλά κι ένα βίντεο από τον χορό τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook