Μίλτος Τεντόγλου για το Piraeus Street Long Jump: Λάμψη αστέρων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (video)

Μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον άφησε ο κορυφαίος άλτης του μήκους Μίλτος Τεντόγλου μιλώντας στο MEGA και τον Παναγιώτη Περπερίδη.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο προσκάλεσε τον κόσμο στο Piraeus Street Long Jump που θα γίνει στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στις 4 Ιουνίου και θα μεταδοθεί απευθείας από το MEGA.
Eίναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές όλων των εποχών και ας είναι μόλις 24 ετών.
Ο Μίλτος Τεντόγλου, με αφορμή το Piraeus Street Long Jump που θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στις 4 Ιουνίου και θα μεταδοθεί απευθείας από το MEGA στις 18:30, μίλησε στην εκπομπή του Super Μπάλα του Σαββάτου και στον Παναγιώτη Περπερίδη, αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον.
«Πιστεύω ότι αυτή τη σεζόν θα είμαι αήττητος. Δεν θα χάσω ούτε έναν αγώνα. Και θα κάνω μια μεγάλη επίδοση ελπίζω στο παγκόσμιο. Την περιμένω να έρθει».
Παράλληλα αποκάλυψε τί άλλαξε στην τεχνική του, που πιστεύει ότι θα τον κάνει να κυνηγήσει μεγάλα ρεκόρ.
«Είμαι λίγο πιο γρήγορος εφέτος. Έχουμε βάλει περισσότερη προπόνηση στις προετοιμασίες. Πήγαμε στην Τουρκία και στην Κύπρο και κάναμε περισσότερα πράγματα απ’ ότι κάνουμε συνήθως, με μεγαλύτερη ποιότητα κιόλας. Έχω γίνει ένα τσικ πιο γρήγορος. Οι χρόνοι μου έχουν πέσει στην προπόνηση».
Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο προσκάλεσε τον κόσμο στον Πειραιά για να τον χειροκροτήσει σε ένα πολύ ωραίο πάρτι στο οποίο θα βάλει και μουσική.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ελένη Τσολάκη: Πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου – Το τρέϊλερ της εκπομπής της στον ΑΝΤ1 και οι συνεργάτες – έκπληξη
- Μήνυμα ΝΑΤΟ σε Πούτιν : «Θα υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή εδάφους» – «Απερίσκεπτη η παραβίαση του εναέριου χώρου της Πολωνίας από τη Ρωσία»
- «Ναι» της Κομισιόν στην πρόταση Αυτιά για κεντρικό όργανο κατάσβεσης πυρκαγιών
- EXATHLON: Ένα έπαθλο εμπειρίας και η επικοινωνία που όλοι επιθυμούν
- «Χαμογέλα και Πάλι!»: Πρεμιέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στις 09:20 στο MEGA
- Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League είναι στο MEGA – Πρεμιέρα την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου
- Θεσσαλονίκη: Απίστευτης αγριότητας η επίθεση που δέχτηκε 13χρονος – «Είναι γεμάτος τρύπες 15 πόντων στο κεφάλι», λέει ο πατέρας του (αποκαλυπτικές εικόνες)
- Θεσσαλονίκη: Έλλειμμα 750.000 ευρώ αποκαλύφθηκε μετά την αυτοκτονία αστυνομικού – Στην ανακρίτρια συνάδελφοι του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook