Πέτσας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο τρίτης κάλπης – Εχθρός μας ο εφησυχασμός (video)
«ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαγωνίζονται για το ποιος θα βάλει περισσότερους φόρους»,τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Πέτσας.
«Δεν υπάρχει ενδεχόμενο τρίτης κάλπης. Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός, με το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου, έδειξε ότι έχει αλλάξει σελίδα», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Στέλιος Πέτσας.
Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι «εχθρός μας είναι ο εφησυχασμός, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να είμαστε κοντά στην κοινωνία, με ταπεινότητα, με σοβαρότητα, να εξηγούμε την πολιτική μας πρόταση ώστε να επαναληφθεί το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου για να έχουμε μία ισχυρή, αυτοδύναμη, κυβέρνηση».
«Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο για την Ελλάδα, είμαι πεπεισμένος ότι από το 2023 έως το 2027 μπορούμε να κάνουμε άλματα . Η συγκυρία δεν ήταν ευνοϊκή τα προηγούμενα χρόνια. Ήρθε η ώρα να μπορέσουμε να έχουμε το μέρισμα της ανάπτυξης για όλους τους Έλληνες», πρόσθεσε.
Επίσης, ο κ. Πέτσας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για υπερβολική παροχολογία και υποστήριξε πως διαγωνίζονται για το ποιος θα βάλει περισσότερους φόρους. «Από το άγχος να δείξουν ότι έχουν κάποια σοβαρή πρόταση, για να δείξουν ότι υπάρχουν τα χρήματα για αυτήν την υπερβολική παροχολογία και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ άρχισαν να λένε για τα μερίσματα, για τον ΕΝΦΙΑ, για τις γονικές παροχές. Έδειξαν να διαγωνίζονται για το ποιός θα βάλει περισσότερους φόρους στους Έλληνες, όταν η δική μας πολιτική είναι ξεκάθαρη: Μείωση φόρων και εισφορών, με υπευθυνότητα, με εμπιστοσύνη, χωρίς να διαταραχθεί η δημοσιονομική ισορροπία. Δείχνουν τη βαθιά τους βούληση που είναι η υπερφορολόγηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Μόνο μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών. Εμείς έχουμε επενδύσει σε μία πολιτική που φέρνει επενδύσεις, φέρνει δουλειές και σηκώνει τα βάρη από τις πλάτες των Ελλήνων», πρόσθεσε.
Ωστόσο, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι «το βασικό πρόγραμμα που έχει το ΠΑΣΟΚ κοστίζει περίπου 12 δισ. ευρώ τον χρόνο», ενώ «το πρόγραμμα της ΝΔ για την τετραετία κοστίζει 9 δισ. ευρώ», ξεκαθαρίζοντας ότι «τα μερίσματα αφορούν και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στον Χολαργό: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε – Η γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη
- ΗΠΑ και Ιράν εργάζονται για την επίλυση των διαφορών σε πυρηνικά ζητήματα και κυρώσεις, λένε Αμερικανοί αξιωματούχοι – Τι προβλέπει το προσχέδιο της συμφωνίας
- Aποκαλύψεις σοκ από τον Δημήτρη Φιλιππίδη: “Κάνει καλό στον πατέρα μου που ταπεινώθηκε – Έχω υπάρξει χρήστης ναρκωτικών” (βίντεο)
- Φειδίας Παναγιώτου: «Eίμαι τόσο περήφανη για σένα»,το τρυφερό μήνυμα της συζύγου του μετά τη νίκη του στις Κυπριακές εκλογές
- Συγκίνησε η Δώρα Χρυσικού για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα: Σήμερα πονάω σαν να έχασα μια αδερφή
- Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς
- Survivor – Σταύρος Φλώρος: «Θέλω να προσευχηθείτε πάλι για εμένα» – Το νέο βίντεο στα social media
- Τζένη Κατσίγιαννη: Χαμός στη συναυλία στα Άνω Λιόσια – Ο κόσμος χόρευε μέσα στη βροχή
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook