Εξομολόγηση καρδιάς από την Άννα Φλωρινιώτη. Τι αποκάλυψε για την υγεία και για την ζωή του Γιάννη Φλωρινιώτη. Τι δηλώνει η χήρα του. Πως τον αποχαιρετούν τραγουδιστές και ηθοποιοί.

Συναισθηματικά φορτισμένη, όπως είναι φυσικό, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Άννα Φλωρινιώτη, για τον χαμό του πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη.

Όπως ανέφερε η Άννα Φλωρινιώτη, η υγεία του ήταν επιβαρυμένη σε ότι αφορά την λειτουργία του αναπνευστικού του, λόγω του οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο «Η Σωτηρία».

Όπως είπε, η τελευταία συνομιλία τους ήταν την Κυριακή και εκεί προσπάθησε να καθησυχάσει τον πατέρα της, λέγοντας του ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση του, ωστόσο οι γιατροί, λίγες ώρες αργότερα αναγκάστηκαν να τον υποβάλλουν σε τεχνητο κώμα.

Συμπλήρωσε ότι «πήγαινε παντού με το λαπτοπ του, δεν το αποχωριζόταν ποτέ. Οι γιατροί του έλεγαν να μην σηκώνεται από το κρεβάτι, αλλά εκείνος δεν άκουγε. Έμεινε από αναπνοή, έπαθε ανακοπή και έπεσε πάνω στο λαπτοπ. Οι γιατροί μου είπαν ότι είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο ο εγκέφαλος του, ότι ήταν δύσκολο να επανέλθει, αλλά ακόμη και αυτό να γίνει θα είχε προβλήματα».

Με σπασμένη φωνή εξομολογήθηκε πως ήταν πολύ δεμένη με τον πατέρα της, καθώς ταξίδευαν και δούλευαν μαζί για δεκαετίες και περνούσαν πολύ χρόνο οι δυο τους.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε ιδιαίτερη «σχέση» με τον Άγιο Νικόλαο, ο οποίος του είχε αποκαλυφθεί πολλές φορές, μεταξύ αυτών και όταν επρόκειτο να αποκτήσουν τρίτο παιδί με την γυναίκα του και είχαν δισταγμούς, λέγοντας του ότι «αυτό το παιδί είναι δικό μου, θα το βαφτίσετε με το όνομα μου».

Στην εκπομπή μίλησε και η χήρα του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη:

Για την  απώλεια του “δεύτερου πατέρα” της μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου:

Για τον Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησαν συγκινημένοι πολλοί τραγουδιστές και ηθοποιοί που είχαν συνεργαστεί μαζί του, όπως η Κατερίνα Στανίση και ο Λευτέρης Πανταζής

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook