«Μου αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας, η γυναίκα στο σπίτι και ο άνδρας στη δουλειά”, είπε ο Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και σχολίασε και τις δηλώσεις του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη για το πώς θέλει να είναι η γυναίκα που θα έχει δίπλα του.

Ο γνωστός σχεδιαστής τόνισε ότι του αρέσει κι εκείνου το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας , ενώ υποστήριξε ότι οι οικογένειες διαλύονται γιατί οι γυναίκες εργάζονται εκτός σπιτιού!

«Μου αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας, που ο άντρας δουλεύει και φροντίζει την οικογένειά του, έχει τη γυναίκα του βασίλισσα, να είναι στο σπίτι και να προσέχει να μεγαλώσει σωστά παιδιά, με αρχές», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος και συμπλήρωσε:

«Εάν έχουν διαλυθεί οι οικογένειες είναι γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας και το σπίτι έχασε την κολώνα που είχε. Οι φίλες μου λένε ότι θα ήθελαν να παντρευτούν έναν ευκατάστατο άνθρωπο, όχι γιατί ψάχνουν σπόνσορα ή θέλουν να του φάνε τα λεφτά, αλλά γιατί θέλουν να κάθονται σπίτι να προσέχουν τα παιδιά. Η γυναίκα φροντίζει τον άντρα γιατί μπορεί να το κάνει, διαφορετικά ποιος θα τον φροντίσει;».

Ο Περικλής Κονδυλάτος αναφέρθηκε και στα πρόσωπα που φημολογούνται ότι θα αναλάβουν το τιμόνι της παρουσίασης του Shopping Star, τονίζοντας πως τα πρόσωπα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τη μόδα.

«Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να ακούμε αυτές τις χαζομάρες που ακούγονται στην τηλεόραση από κάθε άσχετο, που η μόδα δεν είναι η δουλειά του. Ένα μοντέλο δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά αυτή που απαιτεί το Shopping Star. Εάν η Βίκυ Καγιά το έκανε καλά το έκανε γιατί έχει γνώσεις σαν άνθρωπος και είναι star, με τηλεοπτική πορεία που μπορούσε να το… κλέψει», δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης είχε πεί για το πώς θα ήθελε να είναι η σύντροφος του: «Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε όταν πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook