Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της σύλληψης του 63χρονου παιδόφιλου στην Ομόνοια, η αποτρόπαια δράση του οποίου φαίνται ότι είναι "πλούσια" και με θύματα ανήλικες.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας στο STAR, η 12χρονη από τον Κολωνό τον αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της.

«Η 12χρονη δεν έχει δώσει το όνομά του. Στην 6η κατάθεσή της η 12χρονη, έχει αναφερθεί σε 3 ακόμη άτομα, τα οποία έχει “φωτογραφίσει” και είναι Έλληνες. Επίσης έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό. Τώρα πάω στο συγκεκριμένο, έχει αναφέρει κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα εκ των οποίων τον αναγνώρισε. Έχει αναφέρει τον συγκεκριμένο. Έχει κάνει περιγραφή» δήλωσε ο κ. Λύτρας.

«Το πιο περίεργο, είναι πως τώρα που είδε την φωτογραφία, τον αναγνώρισε» τόνισε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, η 12χρονη από την υπόθεση του Κολωνού, αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της τον 63χρονο.

Ειδικότερα, η Ρία Τσοχαντάρη μετέδωσε τις πληροφορίες από τη θεία του κοριτσιού, πως η 12χρονη είδε το βίντεο με τον παιδόφιλο στην Ομόνοια και τον αναγνώρισε. Με τον συγκεκριμένο δε φαίνεται να είχαν ανταλλάξει μηνύματα, ενώ στο ραντεβού την είχε στείλει ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση και ήδη προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Μάλιστα, στη συνέχεια ο 63χρονος φέρεται να την έστειλε και σε άλλον έναν ηλικιωμένο.

Πώς έγινε η σύλληψη του παιδόφιλου στην Ομόνοια
Ο παιδόφιλος ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη και της έστελνε χυδαία μηνύματα.
Κάλεσε την ανήλικη στο κινητό της, λέγοντάς της ότι θέλει να συναντηθούν και αργότερα την ίδια ημέρα, της έστειλε μήνυμα με άσεμνο περιεχόμενο.

Αφού το κορίτσι αποκάλυψε με κλάματα όσα συνέβαιναν, η οικογένειά της του έστησε παγίδα. Η 14χρονη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο στην περιοχή της Ομόνοιας το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ είχε ήδη ενημερωθεί το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που πήγαν στο σημείο μαζί με τον πατέρα της ανήλικης, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας.
Δείτε εδώ το χρονικό της σύλληψης του 63χρονου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook