Καταγγελία Φλωρίδη: Μεταφέρθηκαν χιλιάδες μουσουλμάνοι από την Γερμανία στη Ροδόπη με έτοιμα ψηφοδέλτια (video)
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για μια καθαρή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου, κόντρα όπως λέει στη Συνθήκη της Λοζάνης.
Σε μια σοβαρή καταγγελία για τα γεγονότα στη Ροδόπη και την καταγγελλόμενη παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στις εκλογές, έκανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης , μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Πολίτη στο ONE.
Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε λόγο μια καθαρή παρέμβαση του προξενείου, κόντρα όπως λέει στη Συνθήκη της Λοζάνης.
«Έχουμε πια, μια καθαρή, καθαρότατη παρέμβαση κόντρα στη Συνθήκη της Λοζάνης», τόνισε και έβαλε και μια άλλη διάσταση στο θέμα.
“Τι άλλο έχει γίνει που δεν το ξέρουμε εδώ, αλλά έχει γίνει», είπε και ανέφερε ότι μεταφέρθηκαν οργανωμένα χιλιάδες μουσουλμάνοι από την Γερμανία στη Ροδόπη με έτοιμα ψηφοδέλτια, για να ψηφίσουν τους εκλεκτούς του προξενείου στη Ροδόπη.
«Έγιναν οργανωμένες μεταφορές, μεταναστών μουσουλμάνων κυρίως από την Γερμανία, προκειμένου να ψηφίσουν. Οι οποίοι είναι Έλληνες πολίτες, μετανάστες μουσουλμάνοι στην Γερμανία, όπως είναι και Έλληνες στη Γερμανία και όποτε θέλουν έρχονται», ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στο ΟΝΕ.
Απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχει το ενδεχόμενο να ήρθαν μόνοι τους, ο Γιώργος Φλωρίδης διερωτήθηκε, «χιλιάδες και οργανωμένα και με έτοιμα ψηφοδέλτια;»
https://www.youtube.com/watch?v=D6kKpvoJizo
Την καταγγελία μάλιστα επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος των Πομάκων, Αχμέτ Ιμάμ. «Πάντοτε υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν παρεμβάσεις από το τουρκικό προξενείο», είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Ειδικότερα, ερωτηθείς εάν υπήρξαν παρεμβάσεις στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο κ. Ιμάμ είπε χαρακτηριστικά πως υπήρξαν «25 χιλιόμετρα, αυτοκίνητα από την Καστάνη μέχρι τα ελληνικά σύνορα, για να μπουν, να έρθουν εδώ να ψηφίσουν και οι περισσότεροι ήταν στον νομό Ροδόπης».
«Να ψηφίσουν στην Ελλάδα. Έρχονται κατευθυνόμενοι, αλλάζουν τη βούληση της τοπικής κοινωνίας εδώ και σηκώνονται την ίδια μέρα και φεύγουν», ανέφερε.
Ολες οι Ειδήσεις
- «MarkosbyNight»: Στην κορυφή της τηλεθέασης η παράσταση «20 Χρόνια Δελφινάριο», το Σάββατο 21 Μαρτίου
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Καλεσμένος ο Νίκος Μάστορας – Τετάρτη 1 Απριλίου στις 21:00
- «EQ»: Καλεσμένη η Παναγιώτα Βλαντή, απόψε τα μεσάνυχτα στο ACTION 24
- «Survivor»: Η στρατηγική και ο έρωτας έχουν τον πρώτο λόγο – Δείτε το τρέϊλερ
- Με σύγχρονα μέσα και τεχνολογία αιχμής η παρουσίαση της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου από την ΕΡΤ
- Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί σε κυριακάτικο γλέντι με τη Σοφία Βόσσου στα Σπάτα- Τραγούδησε και χόρεψε (βίντεο)
- Δημήτρης Κανέλλος: Στο στούντιο ηχογράφησης με τον Λευτέρη Κιντάτο…για την απόλυτη λαϊκή μπαλάντα (εικόνες+βίντεο)
- «Φάκελος 17Ν» Με τον Αλέξη Παπαχελά Η νέα, μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ συνεχίζεται απόψε, Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 21.00 – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook